Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Elleboogkrukken

Elleboogkrukken, ook wel loopkrukken genoemd, zijn een goed hulpmiddel waardoor u zich toch makkelijk kunt verplaatsen. Ze zorgen voor stabiliteit en ontlasten het been. Lees meer

11 resultaten

Met krukken of elleboogkrukken lopen

Heeft u net een operatie gehad of bent u geblesseerd aan uw been? En kunt u daarom uw been niet of slechts minimaal belasten met lopen? Elleboogkrukken, ook wel loopkrukken genoemd, zijn een goed hulpmiddel waardoor u zich toch makkelijk kunt verplaatsen. Ze zorgen voor stabiliteit en ontlasten het been.

Welke elleboogkrukken kopen

De elleboogkruk is de meest gangbare kruk. Moet u tijdelijk op krukken lopen, dan zitten de onderlinge verschillen tussen de krukken vooral in de handvatten. Wij hebben verschillende krukken, uitgevoerd met ergonomische en anatomische handvatten en van gesloten manchetten voorzien. Deze zijn aangepast voor bijvoorbeeld reumapatiënten of zorgen voor een betere belastingverdeling. De kinderkruk daarentegen heeft een open manchet. Wilt u liever een wandelstok of looprek ? Kijk dan in de  betreffende categorie hiervoor .

Wilt u graag krukken met een verstelbare onderarmsteun en handvat? Kijkt u dan eens naar de SmartCrutch elleboogkrukken. Deze krukken ontlasten de handen en het polsgewricht. Met krukken lopen is zo zeer comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.

Reiskrukken en okselkrukken

Gaat u op reis en moeten uw krukken mee, dan zijn de opvouwbare elleboogkrukken een uitkomst. Ze zijn handig en binnen een mum van tijd ingevouwen.
Okselkrukken zorgen ervoor dat uw handen en polsen niet worden belast. Zoals alle krukken zijn ook deze in hoogte verstelbaar.

Elleboogkrukken huren: een prima alternatief

Bij een kortdurende blessure is het huren van krukken een mooie oplossing. U kunt ze al huren voor € 5,00 per dag. Krukken huren kan alleen in onze thuiszorgwinkel en niet via de webshop. Ook een rollator is een goed alternatief ipv elleboogkrukken , deze kunt u ook kopen of huren.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Mobiliteit
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline