Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Rollators

Rollators zijn er in veel soorten en maten. Bij ons vind het grootste assortiment rollators van webwinkel en showroom in Nederland. Wij schuiven dus niet zogezegd alleen met dozen zoals meeste aanbieders online doen maar hebben de rollators ook echt in de handen en weten waar we over praten. Door dagelijks met rollators in de weer te zijn en mensen adviseren met de aankoop van een rollator die bij hun past in de gewenste prijsklasse kunnen wij een goed advies geven aan de hand van wat de wensen zijn en waar de rollator veel voor gebruikt wordt. Veel wordt er gekozen voor een lichtgewicht rollator of een ultra lichtgewicht carbon rollator.

Beste Merken Rollators

Doordat we jaren lang door geselecteerd hebben verkopen we alleen rollators waar we 100 % achter staan en die garant staan voor kwaliteit. Wij hebben een selectie van gerenommeerde merken gemaakt die zorgen voor een betrouwbare en veilige rollator . U loopt immers vaak elke dag met de rollator en deze dient optimaal comfort en veiligheid te bieden en u moet deze blindelings kunnen vertrouwen. Hierdoor werken wij samen met o.a Topro Troja , Rehasense, ByAcre, Saljol, Drive en Rollz . Deze merken staan garant voor een product en hebben zich al jarenlang bewezen met hun kwaliteit en oog voor detail. De Topro Olympos rollator is in onze winkel 1 van de meest verkochte rollators door zijn unieke eigenschappen en zeer hoog loopcomfort.

Speciale Rollators Voor Binnen

Ook hebben speciale binnenhuis rollators die extra wendbaar en compact zijn, tevens zijn deze standaard uitgerust met een dienblad zodat u uw eten en drinken binnenhuis kunt vervoeren op uw rollator. Door de doorlopende duwstang kunt u makkelijk manoeuvreren en compact sturen.

Speciale Rollators

Bent u opzoek naar speciale rollators zoals bijvoorbeeld een rollator met onderarmschalen of een Parkinson rollator met omgekeerd remsysteem ? Of een rollator met een extra hoog gebruikersgewicht zoals een XL rollator

Rollator Accessoires

Bent u opzoek naar rollator accessoires of onderdelen dan kunt u deze vinden op de speciale pagina hiervoor, u kunt hierbij denken aan een wandelstokhouder voor de wandelstok, rollatortas, rug beugel, verlichting ect. Sommige van deze onderdelen zijn ook toepasbaar op een scootmobiel of rolstoel. Voor lichtgewicht elektrische rolstoelen zijn en vaak accessoires per type elektrische rolstoel. Ook kunt u bijvoorbeeld een stokhouder voor de rollator plaatsen op een fiets. Soms moet hier enige aanpassing voor worden gedaan om dit passend te maken.

Advies Met Aankoop Van Een Rollator

Wilt u graag advies bij de aankoop van een rollator dan kan dit natuurlijk in onze showroom. Maar ook als u een rollator online wilt kopen kunnen wij u via de mail of telefonisch een goed en gedegen advies geven wat de beste opties voor u zijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Voor veel hulpmiddelen in de categorie mobiliteit hebben wij een oplossing die klaar staat in onze showroom zodat u deze kunt gebruiken en uitproberen

Zoekt u een inklapbare rollator of opvouwbare rollator dan hebben we deze allemaal voor u uitgestald in onze showroom zodat u deze kunt bekijken en proberen. Ook verschillende drempelhulp zijn standaard op voorraad en zowel in de showroom als online verkrijgbaar. Al onze hulpmiddelen op het gebied van mobiliteit vind u in de hoofd categorie.

Hulpmiddelen Mobiliteit

Soms krijgen wij de vraag of er een bevestiging aan de traplift gemaakt kan worden om de rollator mee naar boven te kunnen nemen. Dit is geen optie en gevaarlijk. Wilt u graag een rollator boven ? Zorg dan voor een 2e rollator die alleen voor boven gebruikt wordt . Zodat u uw traplift veilig en goed kunt blijven gebruiken. Een looprek zou eventueel nog kunnen als u deze goed kunt vasthouden en op een veilige manier kunt transporteren naar boven.

Je kan bij ons onder andere terecht voor:
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline