Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Wigkussens

Een wigkussen zorgt voor een natuurlijke zithouding met een rechte rug. Hierdoor wordt je ruggengraat in de natuurlijke houding gezet en voorkomt en verminderd je pijnklachten in de rug. Lees meer

6 resultaten

Wat doet een Wigkussen ?

Een wigkussen zorgt voor een natuurlijke zithouding met een rechte rug. Hierdoor wordt je ruggengraat in de natuurlijke houding gezet en voorkomt en verminderd je pijnklachten in de rug. Een wigkussen kantelt je bekken naar voren zodat je zithouding natuurlijk en ergonomisch wordt. De natuurlijk houding zorgt voor een ontspannen en comfortabele zit en verminderd en voorkomt pijnklachten.

De werking van een Wigkussen

Een wigkussen is een schuin aflopend ergonomisch zitkussen wat in verschillende graden van schuinte verkrijgbaar is . Afhankelijk van de correctie die voor jou van toepassing is. Door plaats te nemen op een wigkussen wordt je bekken iets naar voren gekanteld en kom je in een ergonomische houding te zitten met een rechte rug. Zo kom je dus niet onderuit gezakt of met een bolle rug te zitten. Ook zorgt een wigkussen ervoor dat je heupen zich boven je knieën bevinden wat zorgt voor minder druk op de onderrug. Door met een wigkussen een ergonomische zithouding aan te nemen voorkomt u rugpijn of verminderd deze.

Meest voorkomende wigkussen

De meest voorkomende wigkussen zijn het Rafys wigkussen en het Defa wigkussen. Deze twee wigkussen zijn geschikt voor meerdere ondergronden zoals de autostoel, eetkamerstoel, bureaustoel of bankstel. Natuurlijk ligt het eraan welke correctie er nodig is en hoe schuin de stoel naar achteren afloopt. Afhankelijk van de hoogte van het wigkussen kunt u de keus maken welke het beste bij u past ?

Wigkussen kopen ?

U wilt graag een wigkussen kopen maar weet niet goed welke geschikt is voor u en welke u fijn vind zitten. Besteld u online ? Dan kunt u ook meerdere wigkussens bestellen zodat u thuis de verschillen kunt uitproberen. U kunt de wigkussens die niet uw keuze hebben binnen 14 dagen na ons terugsturen en deze worden voor u gecrediteerd . De verzendkosten voor het retourneren zijn wel voor eigen rekening. Wij leveren onze wigkussens uit voorraad zodat deze voor 15.00 besteld dezelfde dag nog verzonden worden.

Wigkussen kopen in onze showroom

Al onze wigkussens hebben wij ook beschikbaar in onze showroom welke op rustig uit kunt proberen. Ook is het mogelijk dat u het kussen van uw keuze enkele dagen op proef gebruikt om te kijken of deze u bevalt.

Ergonomische zitkussen en rugkussens

Terug naar Zitkussens en rugkussens
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!