Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Groot Cijfer Klok

Een klok met grote cijfers zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de tijd. Ideaal als het een normale grote cijfers niet meer goed kunt zien . Lees meer

6 resultaten

Groot Cijfer Klok

Een klok met grote cijfers zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de tijd. Ideaal als het een normale grote cijfers niet meer goed kunt zien . Een klok met grote cijfers is daarom zeer geschikt voor slechtzienden en ouderen. De grote van de cijfers hangt af per model en wordt analoog of digitaal weergegeven. Bij sommige modellen is de groot cijfer klok gecombineerd met een wekker en kunnen deze ook een sprekende optie hebben zodat deze ook geschikt voor blinden zijn.

Analoge groot cijfer klok

Een analoge groot cijfer klok geeft bij de meeste ouderen een herkenbaar en duidelijk beeld. De cijfers op de klok zijn extra groot en dik gedrukt . Vaak wordt de combinatie van een witte wijzerplaat met zwarte cijfers en wijzers gebruikt zodat dit een hoog contrast geeft en de cijfers en wijzers er nog meer uitspringen.

Digitale groot cijfer klok

Op een digitale groot cijfer klok kunnen de cijfers vaak heel groot worden weergegeven afhankelijk van model. Een digitale grootcijfer klok word vaak gecombineerd met een sprekende functie of als kalenderklok zodat men ook meteen groot en duidelijk de tijd en datum op het scherm kan zien.

Onze klokken voor blinden en slechtzienden

 

Terug naar Klokken
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!