Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douchekruk Opklapbaar

Een douchekruk opklapbaar wordt bevestigd aan de muur en bied zo een veilige en stabiele steun tijdens het douchen. Lees meer

5 resultaten

Douchekruk Opklapbaar

Een douchekruk opklapbaar wordt bevestigd aan de muur en bied zo een veilige en stabiele steun tijdens het douchen. De mogelijkheid  voor een andere gebruiker gebruik te maken van de douche met de douchekruk opgevouwen tegen de muur is vaak een reden om een douchekruk opklapbaar aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten douchekrukken opklapbaar van verschillende merken. De douchekruk wordt altijd met schroeven aan de muur bevestigd en zit zo goed vast en kan niet schuiven. 1 van de betere merken voor een douchekruk opklapbaar zijn de douchekruk Etac , douchekruk Drive en de douchekruk Linido. Deze hebben ergonomische zittingen en worden al standaard geleverd met steunpoot of deze is optioneel mee te bestellen. De douchekruk aluminium frame of staal met een speciale poeder coating. De zitting is vaak van kunststof dat watervast en makkelijk afneembaar is . De douchekruk Days en douchekruk Vitility zijn niet in een opklapbare variant leverbaar.

Douchekruk Opklapbaar Online Kopen Of In De Showroom

Wanneer u de douchekruk opklapbaar online koopt wordt deze snel naar u afgestuurd met PostNL en krijgt u deze thuis gestuurd. Wilt u liever de douchekruk eerst bekijken dan kan dit in onze showroom waar wij alle douchekrukken hebben staan zodat u deze eerst kunt zien.

 

Terug naar Douchekrukjes / Douchekruk
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!