Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douchekruk Aluminium

De meeste douchekrukken zijn gemaakt van aluminium in combinatie met kunststof . Dit omdat aluminium een waterbestendig product is en licht & sterk. Door dit te combineren met kunststof heeft geeft het toch een hoog zitcomfort wat prettig aanvoelt om te gebruiken en makkelijk af te nemen is. Lees meer

15 resultaten

Douchekruk Aluminium

De meeste douchekrukken zijn gemaakt van aluminium in combinatie met kunststof . Dit omdat aluminium een waterbestendig product is en licht & sterk. Door dit te combineren met kunststof heeft geeft het toch een hoog zitcomfort wat prettig aanvoelt om te gebruiken en makkelijk af te nemen is. Een douchekruk van aluminium wordt wel altijd voorzien van rubberen antislip doppen zodat deze niet kan glijden op de ondergrond en deze stabiel en stevig blijft staan. Wel net zo veilig.

Douchekruk Aluminium Makkelijk Verplaatsbaar

Door het lichte gewicht van aluminium is de een douchekruk licht om te verplaatsen , ideaal als u deze bijvoorbeeld ook voor de wastafel wilt gebruiken bij bijvoorbeeld het tanden poetsen of haren doen.

Douchekruk in hoogte verstelbaar

Al onze douchekrukken zijn in hoogte verstelbaar zodat deze aangepast kan worden aan de gebruiker. Als u namelijk te laag zit staat u alleen maar moeilijker op en als u te hoog zit , zit u niet stabiel met de voeten op de ondergrond. Daarom is het fijn dat een douchekruk in hoogte verstelbaar is . Wel zit hier per type verschil in en is het goed om te kijken naar het verschil in hoogte en het maximale gebruikersgewicht van de douchekruk.

Verschillende douchekrukken

Zoekt u liever per categorie en type douchekruk ? Kijkt u dan eens bij onze andere categorieën van de douchekrukken.

 

Terug naar Douchekrukjes / Douchekruk
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!