Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

e-Ability Prorider

De e-Ability Prorider opvouwbare elektrische rolstoelen zijn een serie unieke rolstoelen met een zeer prettige zit. De rolstoelen zijn een echte toevoeging op de markt en hebben een hoog gebruikers gemak. De dikke zitting en hoge rugleuning die in hoogte instelbaar is en voorzien van spanbanden om de stevigheid in te stellen maakt dit voor veel personen een prettige rolstoel. Ontdek hieronder alle 3 modellen en de mogelijke accessoires . Lees meer

17 resultaten

e-Ability Prorider

De e-Ability Prorider opvouwbare elektrische rolstoelen zijn een serie unieke rolstoelen met een zeer prettige zit. De rolstoelen zijn een echte toevoeging op de markt en hebben een hoog gebruikers gemak. De dikke zitting en hoge rugleuning die in hoogte instelbaar is en voorzien van spanbanden om de stevigheid in te stellen maakt dit voor veel personen een prettige rolstoel. Ook het hoge gebruikersgewicht van maximaal 160kg maakt deze rolstoel geschikt voor een zeer breed publiek. De e-Ability Prorider lijn bestaat uit 3 rolstoelen die in de basis op elkaar lijken maar toch heel verschillend zijn . Zo is de besturing met joystick bij alle zowel links als rechts te plaatsen en en hebben ze allemaal standaard een actieradius van circa 30 km wat optioneel uit te breiden tot 45 km is. Ook de snelheid is bij allemaal instelbaar tot 7 km/u.

Wat zijn dan de verschillen per Prorider opvouwbare elektrische rolstoel ?

1. Prorider STD

De standaard versie heeft net als alle andere modellen de zeer fijne zit en groot actieradius met een hoog gebruikersgewicht. Dit is het basis ontwerp voor de twee andere modellen en geeft veel been ruimte en comfort. De Prorider STD is de voordeligste in aanschaf van de drie modellen.

2. Prorider RS

De Prorider RS heeft als unieke functie dat deze een sta-op functie in de zitting heeft. Zo is het voor bijna iedereen mogelijk om op te staan uit deze rolstoel ook als u dit uit een normale stoel zeer moeizaam lukt.

3. Prorider SF

De prorider SF heeft als unieke eigenschap dat deze buiten dat deze makkelijk opvouwbaar is ook splitsbaar is en hierdoor een tilgewicht gewicht heeft van slechts 17 kg als zwaarste deel. Dit is buiten de Splitrider rolstoel met een tilgewicht van 12 kg het lichtste wat er op de markt verkrijgbaar is .

4. Prorider XL HD

De Prorider HD is een elektrische opvouwbare rolstoel met een extra verstevigd frame en een brede zitting. De rolstoel is dan ook maar liefst belastbaar tot 250 gk.

e-Ability Prorider Accessoires

Voor alle drie de rolstoelen zijn ook verschillende accessoires en opties verkrijgbaar. Let goed op welk type u heeft want de Prorider RS en SF hebben dezelfde houders en aansluitingen , voor de Prorider STD zitten hier net andere aansluitingen op waardoor deze anders niet past. De accessoires zelf zijn het zelfde , het gaat hier alleen om de bekerhouder en Joystickhouder voor de achterzijde.Standaard zijn de Prorider elektrische rolstoelen al uitgerust met een dik rolstoelkussen.

Meer Opvouwbare Elektrische Lichtgewicht Rolstoelen

Proefrit En Voorraad

De Prorider RS, STD en SF zijn standaard op voorraad in onze showroom en hier kunt u binnenlopen om deze uit te proberen en te testen. Wij zullen u hierbij natuurlijk helpen en begeleiden . . Komt u van ver ? Laat het ons dan weten dat u komt om teleurstellingen te voorkomen ? Het kan zijn dat een type rolstoel net verkocht is en deze weer binnen moet komen.

Proefrit Aan Huis Met De Prorider Rolstoel ?

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen of wilt u liever een proefrit aan huis ? Dan is dit op afspraak mogelijk en geheel vrijblijvend en gratis . Wel gaan wij er van uit dat u een serieuze koopintentie heeft voordat u een afspraak aan huis maakt. Wij kunnen dan verschillende lichtgewicht rolstoel modellen mee nemen zoals ook de Splitrider, Joyrider of Smart Chair Travel zodat u deze kunt vergelijken met 1 van de Proriders. Wij nemen naar een proefrit altijd nieuwe modellen mee zodat als deze bevalt u deze meteen in gebruik kunt nemen en niet meer hoeft te wachten om uw vrijheid terug te krijgen.

Bekijk ook onze handbewogen lichtgewicht rolstoelen

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline