Accupack Fitform Sta-op Stoel

395,00 incl. btw

Aantal:

Beschrijving

Wilt u geen snoer meer door de kamer hebben lopen dan is de Fitform sta-op relax uit te rusten met een accu. Afhankelijk van het gebruik is de accu dagenlang bruikbaar. Opladen kan met behulp van de speciale oplaadunit. De aansluiting treft u aan achter de ritssluiting op de achterzijde van de rugleuning van uw fauteuil (daar waar ook de verstelbare lendensteun zich bevindt). Een snoerloze fauteuil ziet er fraaier uit in de woonkamer. Een accu is tevens een zinvolle optie, wanneer er gevaar bestaat dat de gebruiker over het snoer kan vallen.

Alleen samen te bestellen met een fitform sta op relax stoel.  Niet los te bestellen !

Kenmerken
  • Geen snoer meer door de kamer
  • Geschikt voor elke Fitform stoel
  • Niet los te bestellen, alleen in combinatie met de stoel
  • Geen val gevaar meer
  • De stoel is overal te plaatsen

Accupack Fitform Sta-op Stoel

395,00 incl. btw

Aantal:
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.