Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Sprekend Horloge

Als u de slechtziend of blind bent dan zijn er sprekende horloges zodat de tijd voor u wordt uitgesproken. Zo weet u waar u ook bent de tijd, dag en datum Lees meer

3 resultaten

Sprekend Horloge

Als u de slechtziend of blind bent dan zijn er sprekende horloges zodat de tijd voor u wordt uitgesproken. Zo weet u waar u ook bent de tijd, dag en datum. Naast een spekend horloge is er ook nog een sprekende sleutelhanger die ook duidelijk de tijd en datum uitspreekt door op 1 grote knop te drukken. Deze doet u eenvoudig aan uw sleutelbos of draagt u mee in uw broekzak.

Voor wie is het sprekend horloge geschikt ?

Een sprekend horloge is voor iedereen geschikt die de tijd op een normaal horloge niet meer kan aflezen. Deze is dus geschikt voor zowel blinden als slechtzienden. De horloges zijn eenvoudig te bedienen door op een knop aan de zijkant te drukken . Hierna spreekt het hrologe de tijd uit. Wanneer u binnen 10 seconden nogmaals drukt spreekt het horloge de dag en datum uit. Sommige sprekende horloges hebben ook nog een extra duidelijke wijzerplaat met een modern uiterlijk van een normaal horloge.

Nederlands Sprekend Horloge

Al onze sprekende horloges, wekkers en klokken spreken de Nederlandse taal zodat dit voor iedereen goed en duidelijk te begrijpen is. Dit is ook ideaal voor senioren of mensen met een beperking.

Onze Andere Horloges voor Slechtzienden en Blinden

Terug naar Horloges
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline