Beste Duo Scootmobiel - 2 Persoons Scootmobiel 2017

Beste Duo Scootmobiel - 2 Persoons Scootmobiel 2017

Beste Duo Scootmobiel - 2 Persoons Scootmobiel 2017

Er zijn verschillende duo scootmobielen verkrijgbaar op de markt. De meeste scootmobielen voor 2 personen voldoen niet aan de huidige maatstaf anno 2017. Een veel voorkomend probleem is dat de scootmobielen maar een snelheid van 6 of 8 km/u hebben met een beperkt bereik van maximaal 30 km. Dit is in het begin misschien niet storend maar hier komen mensen altijd van terug. Ook zijn de duo scootmobielen vaak lomp breed en moeilijk bestuurbaar voor de meeste mensen. De vering laat te wensen over en de mensen krijgen niet het comfort wat ze graag willen.

scootmobiel afikim breeze s4 2 personendisplay duo scootmobiel afikim breeze s4

Welke duo scootmobiel voldoet dan aan deze eisen ? 

Er is eigenlijk maar 1 2 persoons scootmobiel die aan alle eisen voldoet en van hoogwaardige kwaliteit is . Dat is de Afikim Breeze S4 duo scootmobiel. De breeze S4 duo heeft een krachtige motor met een maximale snelheid van 15 km/u en deze is uitermate goed geveerd en beschikt zelfs als 1 van de enigste scootmobielen over schokdempers. De scootmobiel is niet extreem breed zoals andere twee persoons scootmobielen en is eenvoudig in de bediening. Op het digitale display kunt u goed uw snelheid en de accumeter in de gaten houden. De Breeze S4 duo heeft ongeveer een bereik van circa 40 - 50 km afhankelijk van de omstandigheden. 

Mogelijke opties bij de Afikim Breeze S4 Duo Scootmobiel

Bij de Breeze S4 zijn vele opties verkrijgbaar , zoals bijvoorbeeld een overkapping op een ruime boodschappenkoffer met stokhouder die aan de achterzijde van de scootmobiel wordt bevestigd. Ook de mogelijkheid tot een rollator houder en vele andere opties zijn mogelijk bij deze scootmobiel. 

2 persoons scootmobiel met overkapping

Als u voor comfort wilt gaan en er graag samen op uit wilt gaan is de Afikim Breeze S4 duo scootmobiel de beste scootmobiel die er te krijgen is. Ga dus nooit zomaar af op de prijs van een duo scootmobiel en probeer bij u zelf na te denken wat u wilt van de duo scootmobiel en of deze makkelijk hanteerbaar voor u is. Het comfort en de snelheid zijn zeker dingen waar u rekening mee moet houden, zodat u later geen spijt krijgt van uw aanschaf.

 

Proefrit op de Afikim Breeze S4 Duo - Twee persoons scootmobiel

Bij ons kunt u altijd eerst een proefrit maken voordat u over gaat tot aankoop. Wij geven u dan een uitgebreide uitleg over de scootmobiel en zijn werking. Eerst zullen wij dan samen met u een proefrit gaan maken om u te helpen waar nodig. Daarna kunt u natuurlijk ook even een proefrit met z'n tweeën maken en het comfort van deze scootmobiel ervaren. 

Deze proefrit kunnen we bij u aan huis doen of bij ons in de showroom en is geheel gratis en vrijblijvend. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368  of info@totalezorgwinkel.nl

 

Alle specificaties over de 2 persoons scootmobiel Afikim Breeze S4 vind u hier ---->> Afikim Breeze S4 Duo Scootmobiel

 

Beste Duo Scootmobiel - 2 Persoons Scootmobiel 2017

Reacties

  1. Cor Hofman Cor Hofman

    We hebben belangstelling voor de duo scootmobiel.
    Wij wonen in Naaldwijk. waar kunnen we komen kijken

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »