• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

De SALJOL Carbon Rollator

De SALJOL Carbon Rollator

De SALJOL Carbon Rollator

De SALJOL Carbon rollator is 1 van de lichtste rollators op de markt met een modern design. De SALJOL carbon rollator is een rollator uit het hoogste segment van top kwaliteit. De oersterke en zeer veilige rollator is zeer doordacht en comfortabel. De speciale handvatten die ergonomisch gevormd zijn van speciaal bewerkt kurk absorberen veel trillingen en geven een zeer goede grip en ontlasten de handen. De speciale dempings banden en het sterke frame zorgen ervoor in combinatie met de handvatten dat trillingen verleden tijd zijn en dat u zeer comfortabel kunt rijden met de rollator. 

Het grote pluspunt van carbon is natuurlijk dat het zeer weinig weegt en oersterk is . De SALJOL carbon rollator is voor bijna iedereen te tillen en te hanteren. Natuurlijk komt u het gewicht niet alleen tegen met het in en uit de auto tillen maar duwt u dit ook voort. Elke bocht en bijvoorbeeld stoeprand heeft veel gemak van dit lichte gewicht. Ook de levensduur van de carbon rollator is veel langer dan bij een aluminium rollator.

Productfilm van de SALJOL Carbon Rollator

De SALJOL carbon rollator wordt vervaardigd in Duitsland. De duitse hulpmiddelen moeten aan een extra hoge kwaliteit voldoen alvorens ze op de markt worden gebracht. Zo weet u ook zeker dat als u een carbon rollator van SALJOL aanschaft deze uitgebreid getest is . De productfilm is dan ook in het Duits gesproken. 

 

Meer Informatie Over De SALJOL Carbon Rollator

Alle informatie over de SALJOL carbon rollator kunt u vinden op de productpagina van de carbon rollator. Deze vind u via de volgende link : SALJOL Carbon Rollator

Heeft u nog vragen over de rollator ? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 0545-296368. Natuurlijk kunt u ook gewoon binnenlopen in onze winkel tijdens openingstijden.

 

 

De SALJOL Carbon Rollator

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »