Scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition - Luxe 4 Wiel Scootmobiel

Scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition - Luxe 4 Wiel Scootmobiel

Scootmobiel Vermeiren Mercurius LTD 4Scootmobiel Vermeiren Mercurius LTD 4

 

De scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition 4 is een zeer luxe scootmobiel voor een betaalbare prijs. De scootmobiel is voorzien van de nieuwste technieken en heeft een zeer hoog rij comfort. De meeste scootmobielen uit het top segment zijn de wat grotere scootmobielen. Vermeiren is er met de Mercurius LTD4 in geslaagd de scootmobiel compact te houden. Zo heeft u de luxe geheel verstelbare zitting en de uitmuntende vering van de grotere scootmobielen maar wel het compacte formaat zodat u ook een keer bij bijvoorbeeld een supermarkt of winkel naar binnen kunt rijden. De scootmobiel is standaard uitgerust met grote accu's voor een groot bereik van circa 55 km. Dit in combinatie met zijn hoge comfort maakt de scootmobiel ook uitermate geschikt van de langere afstanden.

 

Extra's van de scootmobiel Mercurius LTD

 

De Mercurius LTD is rijk uitgerust met o.a een verlicht display met snelheid aanduiding, afstand en temperatuur.  Ook zit er standaard een usb poort op het display zodat u eenvoudig uw telefoon of navigatie kunt aansluiten. 

Standaard is deze scootmobiel geheel voorzien van energie zuinige LED verlichting met een zeer lange levensduur. De snelheid, verlichting,knipperlichten zijn allemaal zeer eenvoudig te bedienen via de grote en duidelijke knoppen naast het display. Het stuur is gemaakt in een ergonomische vorm zodat deze makkelijk te besturen en hanteren is. 

 

 Display scootmobiel vermeiren mercurius ltd

 

Rijgedrag van de Vermeiren Scootmobiel Mercurius LTD 4

 

De Mercurius is uitgerust met een hoge vering die u een optimaal comfort geeft,dit in combinatie met zijn grote wielen met luxe velgen, zeer comfortabele stoel die geheel verstelbaar is en hoge bodem vrijheid is geen ondergrond meer een probleem om over te rijden en "zweeft" u over de weg. De stuur kolom is stabiel en heeft geen correcties nodig op hoge snelheid (maximaal 15 km/u)

 

Voor alle technische gegevens van deze scootmobiel kunt u kijken op https://www.totalezorgwinkel.nl/vermeiren-scootmobiel-mercurius-4-ltd.html of loopt u gerust binnen in onze showroom in Neede.

 

Totale Zorgwinkel Neede, Bedrijvenweg 6A, 7161 AJ Neede, 0545-296368

 

 

 

Lukt het u niet om in onze showroom te komen ? Dan is er ook een mogelijkheid dat wij met deze scootmobiel vrijblijvend bij u aan huis komen voor een demonstratie. Informeer naar de voorwaarden.  

 

 

 

Scootmobiel Vermeiren Mercurius Limited Edition - Luxe 4 Wiel Scootmobiel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »