Scootmobiel Mini Crosser - Beste Scootmobiel met ultieme vering

Scootmobiel Mini Crosser - Beste Scootmobiel met ultieme vering

Scootmobiel Mini Crosser

De scootmobiel Mini Crosser is de beste scootmobielen die er te krijgen is. U kunt het comfort vergelijken met een Solo scootmobiel of een Trophy scootmobiel. De Mini Crosser heeft hier in tegen alleen nog een veel sterkere motor en frame. De bodem vrijheid is veel hoger en de levensduur van deze scootmobiel is veel groter. Door de sterke motor, het sterke frame en hoge bodem vrijheid is geen enkele ondergrond een probleem voor deze topklasse scootmobiel en kunt u ook bijvoorbeeld met sneeuw nog veilig op pad. Ook natte bospaden, grasvelden en steile hellingen zijn geen enkel probleem.

Het grote duidelijk display geeft u een duidelijk overzicht van de snelheid, gereden km en accustand. De bediening van de mini crosser scootmobiel is zeer eenvoudig.

Op de onderstaande film ziet u hoe gemakkelijk de mini crosser door de bossen gaat, heuvels op rijd en nergens geen enkel probleem mee heeft.

Alle specificatie's van deze unieke scootmobiel en het maken van een geheel vrijblijvende proefrit bij u thuis of in onze showroom kunt u vinden via deze link : ---->> Scootmobiel Mini Crosser M2

Scootmobiel Mini Crosser displayscootmobiel mini crosser zij aanzicht

Scootmobiel Mini Crosser, Voor Wie Het Hoogste Comfort Wil Of Nodig Heeft

De Mini Crosser scootmobiel staat al jaren bekend om zijn ultieme rijcomfort waar geen enkele scootmobiel tegen op kan. Zowel binnen in bijvoorbeeld een supermarkt of buiten over elke ondergrond kan deze scootmobiel met gemak gereden worden. Als u eenmaal op de scootmobiel Mini Crosser gereden heeft zult u geen andere scootmobiel meer willen.  De Vering is zo subliem en de scootmobiel maakt altijd optimaal contact met de ondergrond. De vering kunnen wij helemaal naar wens voor u afstellen zodat deze past bij uw lichaam en rij eigenschappen. Als officieel dealer van Nederland kunnen wij u van alle opties en gemakken van de mini crosser voorzien.

 

Scootmobiel Mini Crosser M2

Proefrit aan huis of in onze showroom

Kortom wilt u de beste scootmobiel die er te krijgen is met een zeer lange levensduur en geschikt voor alle ondergronden ? Dan is de Mini Crosser de scootmobiel die geschikt is voor u . Wacht niet langer en maak snel een vrijblijvende afspraak voor een proefrit bij onze showroom of bij u aan huis. U kunt ons bereiken via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

Scootmobiel Mini Crosser

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »