Draaiplateau FitForm Sta-op Stoel

Een fauteuil met stoelpoten kan eenvoudig omgetoverd worden tot een draaifauteuil. Fitform heeft speciaal hiervoor een draaiplateau* ontwikkeld en vervaardigd van een oersterke materialen. Met dit onder de stoel gemonteerd draait u moeiteloos bijna 360 graden draaien.

429,00 incl. btw

Aantal:

Beschrijving

Een fauteuil met stoelpoten kan eenvoudig omgetoverd worden tot een draaifauteuil. Fitform heeft speciaal hiervoor een draaiplateau* ontwikkeld en vervaardigd van een oersterke materialen. Met dit onder de stoel gemonteerd draait u moeiteloos bijna 360 graden draaien. Het draaiplateau is  geschikt voor mensen met minder mobiliteit in bovenlichaam en/of nek. Dit kan bijvoorbeeld vervelend zijn in gezelschap, als u met iemand aan het praten bent. Een draaiende stoel zorgt ervoor dat het lichaam niet wordt belast.

Flexibel zitcomfort

Ook als u in andere situaties flexibel wilt zijn, biedt een draaiplateau uitkomst. U leest bijvoorbeeld graag onder een bepaalde lamp, maar de televisie staat net in een andere hoek van de kamer. In een stoel die draait, kunt u comfortabel blijven zitten!

Als de draaifunctie niet nodig is, staat de stoel stevig op zijn poten. In de normale zitstand is het plateau nauwelijks zichtbaar en staat de stoel vast. De draaifunctie wordt actief door de fauteuil iets omhoog te zetten. Op dat moment kunt u de stoel tot bijna 360 graden draaien; daarna zorgt een ‘stopper’ ervoor dat de stoel weer stilstaat.

In de sta-op stand wordt het draaiplateau, voor uw veiligheid, automatisch geremd.

Dit artikel is alleen te bestellen in combinatie met bestelling van een Fitform Fauteuil ! Niet los te bestellen ivm montage af fabriek

Kenmerken
  • Draaiplateau in standaard stand haast niet zichtbaar
  • Stoel iets omhoog doen om te draaien
  • Zeer geschikt voor mensen met nek of beven lichaam problemen
  • Weer vast te zetten
  • Alleen te bestellen icm een nieuwe Fitform sta-op stoel

Draaiplateau FitForm Sta-op Stoel

Een fauteuil met stoelpoten kan eenvoudig omgetoverd worden tot een draaifauteuil. Fitform heeft speciaal hiervoor een draaiplateau* ontwikkeld en vervaardigd van een oersterke materialen. Met dit onder de stoel gemonteerd draait u moeiteloos bijna 360 graden draaien.

429,00 incl. btw

Aantal:
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.