Ergostoel 2 Mini Crosser Scootmobiel

Let op : Dit betreft een prijs of meerprijs i.c.m aanschaf van de Mini Crosser Scootmobiel. Wilt een stoel voor de mini crosser los bestellen vraagt u dan een offerte aan.

Aantal:
Offerte aanvragen

Beschrijving

Ergostoel 2 Mini Crosser X2 Scootmobiel

Let op : Dit betreft een prijs of meerprijs i.c.m aanschaf van de Mini Crosser Scootmobiel. Wilt een stoel voor de mini crosser los bestellen vraagt u dan een offerte aan. Geschikt voor het mode X2 en M2.

De mini crosser scootmobiel wordt geleverd met een ergostoel 2 met een zitbreedte van 45 cm. Optioneel tegen meerprijs zijn er verschillende zitbreedtes verkrijgbaar zodat deze aan te passen is naar wens.

De verschillende zitbreedtes zijn :

  • 35 cm
  • 40 cm
  • 45 cm
  • 50 cm
  • 60 cm ( Heavy Duty)
  • 70 cm ( Heavy Duty )

Alle stoelen zijn draaibaar en optioneel elektrisch draaibaar of verstelbaar te maken.

Betreffende prijzen zijn meerprijzen op de standaard geleverde Ergo stoel 2 45 cm zitbreedte. Deze zijn dus niet los te bestellen via de website.

Specificaties
  • Merk: Mini Crosser
  • Stoel: Ergo Stoel 35 cm zitbreedte, Ergo Stoel 40 cm zitbreedte, Ergo Stoel 45 cm zitbreedte, Ergo Stoel 50 cm zitbreedte, Ergo Stoel 60 cm zitbreedte, Ergo Stoel 70 cm zitbreedte

Ergostoel 2 Mini Crosser Scootmobiel

Let op : Dit betreft een prijs of meerprijs i.c.m aanschaf van de Mini Crosser Scootmobiel. Wilt een stoel voor de mini crosser los bestellen vraagt u dan een offerte aan.

Aantal:
Offerte aanvragen
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.