Fitform Smart Bediening

Smart bediening biedt een combinatie van persoonlijk zitcomfort, gebruiksgemak en veiligheid. Het is bij uitstek geschikt voor mensen die het prettig vinden dat hun favoriete stoelbewegingen voorgeprogrammeerd zijn, in combinatie met een gemakkelijke handbediening. Lees hieronder meer

199,00 incl. btw

Aantal:

Beschrijving

Smart bediening biedt een combinatie van persoonlijk zitcomfort, gebruiksgemak en veiligheid. Het is bij uitstek geschikt voor mensen die het prettig vinden dat hun favoriete stoelbewegingen voorgeprogrammeerd zijn, in combinatie met een gemakkelijke handbediening. Deze smartbediening is alleen in combinatie met een nieuwe Fitform stoel te bestellen.

Dit biedt Smart bediening:

 • Vier verschillende ‘op maat’ ingestelde bewegingsmogelijkheden, afgestemd op wat de gebruiker wenst en nodig heeft.
 • De bewegingsmogelijkheden zijn eenvoudig vooraf instelbaar en kunnen op elk moment gewijzigd worden. Dit maakt het mogelijk om optimaal en gemakkelijk in te spelen op veranderende behoeften.
 • Een gebruiksvriendelijke handbediening.
 • De mogelijkheid om de stoel te vergrendelen, voor extra veiligheid.

Over de handbediening

Een fauteuil met Smart bediening heeft een handbedieningskastje met slechts drie knoppen en is daardoor door de gebruiker zelf eenvoudig te bedienen:

 • Linksboven: knop voor de sta-op beweging
 • Rechtsboven: knop voor de relax- en rustbeweging
 • Onder: een van de knoppen om de stoel te vergrendelen en ontgrendelen

De gebruikersprofielen

 

Diverse bewegingsmogelijkheden

Smart bediening heeft vier ‘op maat’ ingestelde bewegingsmogelijkheden. Dit noemen we gebruikersprofielen. Het onderscheid binnen deze gebruikersprofielen wordt bepaald door hoe ver de fauteuil achterover kantelt en hoe hoog de gebruiker in de sta-opstand uit de fauteuil wordt getild. De fauteuil ‘onthoudt’ dit, zodat de gebruiker geen hinder ondervindt van onverwachte bewegingen.

Voor wie bedoeld?

De verschillende gebruikersprofielen sluiten aan bij de behoeften en wensen van verschillende typen gebruikers. Hieronder schetsen we enkele voorbeelden:

Profiel A: o.a. geschikt voor mensen die overdag graag in een stoel uitrusten of een dutje doen. Zij hebben daarnaast veel ondersteuning nodig bij het opstaan.

Profiel B: o.a. geschikt voor mensen die bij het rusten niet graag ver achterover liggen. Zij hebben daarnaast veel ondersteuning nodig bij het opstaan.

Profiel C: o.a. geschikt voor mensen die overdag graag in een stoel uitrusten of een dutje doen. Opstaan gaat niet meer vanzelf, maar met voldoende ondersteuning kan de eigen spierkracht nog zoveel mogelijk benut worden.

Profiel D: o.a. geschikt voor mensen die liever niet te ver achterover liggen. Opstaan gaat niet meer vanzelf, maar met voldoende ondersteuning kan de eigen spierkracht nog zoveel mogelijk benut worden.

Kenmerken
 • Zeer eenvoudige handbediening
 • Wel alle relax en comfort functies voorhanden
 • Ook te beveiligen
 • Eenvoudig favoriete functies met 1 handeling te gebruiken
 • Zeer overzichtelijk voor mensen met alzheimer of dementie
 • Zeer hoog gebruikersgemak voor senioren
 • Alleen te bestellen icm een nieuwe Fitform sta-op stoel

Fitform Smart Bediening

Smart bediening biedt een combinatie van persoonlijk zitcomfort, gebruiksgemak en veiligheid. Het is bij uitstek geschikt voor mensen die het prettig vinden dat hun favoriete stoelbewegingen voorgeprogrammeerd zijn, in combinatie met een gemakkelijke handbediening. Lees hieronder meer

199,00 incl. btw

Aantal:
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.