Hoofdkussen Fitform Sta-op Stoel

Voor extra ondersteuning van uw hoofd en/of nek zijn er verschillende typen hoofd/nekkussens leverbaar in verschillende afmetingen. Lees hieronder meer ..

Aantal:

Beschrijving

Voor extra ondersteuning van uw hoofd en/of nek zijn er verschillende typen hoofd/nekkussens leverbaar in verschillende afmetingen. Er zijn kussens met voorgevormde vulling en losse vulling, waarmee de dikte en gewenste ondersteuning, zeer persoonlijk gereguleerd kan worden. De kussens blijven goed hangen dankzij een contragewicht aan de achterzijde.

De kussen zijn er in verschillende soorten verkrijgbaar die standaard bij ons in de showroom uit te proberen zijn.

  • Halve maan vaste vulling type 7
  • Nekrol losse vulling type 3
  • hoofd/nekkussen luxe met losse vulling type 6
  • hoofd/nekkussen druppelvorm met vaste zachte vulling type 5
Kenmerken
  • 4 verschillende soorten hoofdkussens verkrijgbaar
  • Met contragewicht aan de achterzijde
  • Zelf eenvoudig in juiste positie te brengen
  • Wordt uitgevoerd in dezelfde kleur stof / leer als uw stoel
Specificaties
  • Hoofdsteun: hoofd/nekkussen druppelvorm met vaste zachte vulling (type 5), hoofd/nekkussen halve maan vaste vulling (type 7), hoofd/nekkussen luxe met losse vulling (type 6), hoofd/nekrol met losse vulling (type 3)

Hoofdkussen Fitform Sta-op Stoel

Voor extra ondersteuning van uw hoofd en/of nek zijn er verschillende typen hoofd/nekkussens leverbaar in verschillende afmetingen. Lees hieronder meer ..

Aantal:
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.