Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Binnenrollators

Een rollator voor in huis is speciaal gemaakt voor in en rond om het huis . Bij het ontwerpen van de binnenhuis rollator is rekening gehouden met een aantal factoren, zoals de compactheid, wendbaarheid en het gewicht van de rollator. Lees meer

4 resultaten

Binnenrollators

Een rollator voor in huis is speciaal gemaakt voor in en rond om het huis . Bij het ontwerpen van de binnenhuis rollator is rekening gehouden met een aantal factoren, zoals de compactheid, wendbaarheid en het gewicht van de rollator. Bij alle binnenrollators zit ook een dienblad op verwerkt zodat U daar makkelijk eten en drinken op kunt vervoeren en zo stabiel met twee handen aan de rollator  door uw huis kunt voortbewegen . Met uitzondering van de drie wiel rollator voor binnen.

Waarom Kiezen Voor Een Binnenrollator ?

Veel mensen kiezen voor een binnenrollator omdat deze licht is en compact. Zo kunt u makkelijk door krappe ruimtes in huis manoeuvreren. Ook is het grote voordeel dat u beschikt over een dienblad zodat u altijd optimale steun van de rollator heeft en uw eten of drinken op het dienblad kunt vervoeren. Een ander voorbeeld dat mensen een binnenrollator kopen naast hun rollator voor buiten is de banden. De banden van een buiten rollator worden vies en zo neemt u de viezigheid niet mee in huis en krijgt u geen sporen op uw vloer.

De Voordelen Van Een Binnenrollator Op Rij

  • Compact
  • Korte draaicirkel
  • Licht in gewicht
  • Voorzien van een dienblad
  • Alleen geschikt voor binnen dus geen vieze banden
  • Opklapbaar dus mee te nemen bij bijvoorbeeld een feestje
  • Stevig en stabiel
  • Elegante uitstraling

Is Een Binnen Rollator In Hoogte Verstelbaar ?

De meeste binnenrollators zijn allemaal in hoogte verstelbaar aan de hand van uw lichaam. U kunt dus eenvoudig de ergonomische hoogte van de handvatten instellen zodat u de beste ondersteuning van de rollator krijgt. Alleen bij de Saljol Page binnen rollator en trippelstoel in 1 is hier een vaste hoogte van gemaakt. Deze multifunctionele binnenrollator en trippelstoel is zo breed inzetbaar dat deze door het hele huis gebuikt kan worden. Zo rijd deze bijvoorbeeld ook over de toilet heen zodat deze meteen dient als toiletsteun die helpt u met opstaan.

Welke Binnenrollator Past Bij Mij ?

Kunt u niet goed uw keuze maken op de website ? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze adviseurs zullen u dan adviseren om de juiste keuze te maken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom tijdens openingstijden zodat u verschillende modellen kunt proberen en testen. Wij zullen u dan adviseren om de juiste keuze te maken. Al onze binnen rollators op de website hebben wij ook standaard op voorraad in onze showroom.

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline