Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Drempelhulp

Bij gebruik van een rollator is het soms makkelijk een drempelhulp te gebruiken voor binnen of buiten zodat u eenvoudig over de drempel kunt rijden zonder dat u elke keer de rollator op hoeft te tillen. Bij de Totale Zorgwinkel hebben we verschillende oplossingen hiervoor. Lees meer

4 resultaten

Drempelhulp

Bij gebruik van een rollator / rolstoel is het soms makkelijk een drempelhulp te gebruiken voor binnen of buiten zodat u eenvoudig over de drempel kunt rijden zonder dat u elke keer de rollator op hoeft te tillen. Bij de Totale Zorgwinkel hebben we verschillende oplossingen hiervoor.

Rubberen Drempelhulp

Merendeel werken we met rubberen drempelhulpen die per halve centimeter hoogte besteld kunnen worden de afloop is dan afhankelijk van de hoogte maat zodat het altijd geleidelijk afloopt. De breedte kan eventueel op maat worden gesneden en is vaak standaard 90 cm. Het grote voordeel van een rubberen drempelhulp is de structuur, deze blijft altijd een goede grip houden ongeacht of deze vochtig of nat is , u glijd er niet snel over uit. Ook zijn deze drempels makkelijk te plaatsen en hoeven deze vaak niet eens vast gelegd te worden. Bij de kleine drempels is dit wel aan te raden. Ook de levensduur is zeer lang en de drempelhulp is bijna niet kapot te krijgen.

Ook voor buiten zijn er rubberen drempelhulpen verkrijgbaar van 0.4 tot 12 cm hoogte die u zo buiten neer kunt leggen en deze zijn weerbestendig en worden niet glad , dit is vaak bij een aluminium drempelplaat wel het geval.

Drempelbrug

Ook is er voor binnen een speciale drempelbrug die meteen beide kanten van de drempel voorziet en die het makkelijk maakt met een rollator over de drempel te rijden. Een drempelbrug heeft ook meteen een mooie uitstraling aan de huiskamer.

Met een rollator over de drempelhulp ?

Zoekt u een rollator om makkelijk over drempels te rijden ? Bekijk ons assortiment online of in de showroom.

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline