Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Lichtgewicht Rollators

Een lichtgewicht rollator is gemiddeld ongeveer de helft lichter  dan een standaard rollator. Wel zijn deze rollators net zo sterk en betrouwbaar dan een standaard rollator.  Ze zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis. Lees meer

11 resultaten

Lichtgewicht Rollators

Een lichtgewicht rollator is gemiddeld ongeveer de helft lichter  dan een standaard rollator. Wel zijn deze rollators net zo sterk en betrouwbaar dan een standaard rollator.  Ze zijn geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.

Wanneer kies ik voor een lichtgewicht rollator?

U kunt het beste voor een lichtgewicht rollator kiezen als u alleen steun nodig heeft tijdens het lopen en U de gemakken wilt hebben van het makkelijk vervoeren, minder problemen bij drempels en stoepranden en lichter om te lopen en te draaien. Door het lichte gewicht hoeft u minder kracht te zetten om de rollator te duwen en te draaien. Hiermee ontlast u uw armen en polsen.

 Welke voordelen levert een lichtgewicht rollator?

Met een lichtgewicht rollator heeft U veel voordelen zoals

  • Makkelijk op te tillen, in de auto of bijvoorbeeld in het openbaar vervoer;
  • Hanteerbaar
  • Wendbaar
  • Makkelijk te manoeuvreren;
  • Makkelijk bij drempels en stoepranden

 Welke lichtgewicht rollator is geschikt voor mij ?

In ons assortiment hebben wij veel soorten lichtgewicht rollators, van basic tot zeer uitgebreid. Welke u kiest hangt af van onderstaande factoren:

Gebruik

Wilt u de rollator alleen binnenshuis of ook buitenshuis gebruiken?

Lengte

Hoe lang bent U? Veel van onze lichtgewicht rollators zijn verkrijgbaar in 2 maten (S en M). Dit is hangt af van uw lengte en verschilt per merk lichtgewicht rollator.

Gewicht

Wat is uw gewicht? Een lichtgewicht rollator is geschikt tot een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg. Let op! Het maximaal gebruikersgewicht verschilt per type lichtgewicht rollator.

Vervoer

Wilt u de lichtgewicht rollator meenemen in de auto of het openbaar vervoer ? De manier van inklappen van de lichtgewicht rollator verschilt per type en merk rollator, bij de meeste rollators kunt U op de zitting aan het handvat trekken en sluit de rollator gemakkelijk tot een hanteerbaar pakket.

Klantenservice

Wilt u graag advies over welke lichtgewicht rollator geschikt is voor u ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel

Showroom Met Lichtgewicht Rollators

Wilt u graag verschillende rollators uitproberen voordat u over gaat tot aankoop ? Dan is dit natuurlijk mogelijk in onze showroom tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag. Alle modellen die getoond worden op onze website zijn ook in de showroom aanwezig. Onze adviseurs zullen u dan helpen en adviseren de juiste keuze te maken. Ook is er de mogelijkheid om verschillende rollators zowel binnen als buiten uit te proberen. Uiteraard stellen wij de rollators voor u af op de juiste loop hoogte zodat deze perfect op uw lichaam staat afgesteld. Ook de zithoogte bepalen wij aan de hand van uw lichaam.

 

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline