Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rehasense Rollator

Bekijk hieronder al onze Rehasense rollators in ons assortiment, Dit zijn hoge kwaliteit lichtgewicht rollators voor zeer scherpe prijzen met een lange levensduur. Meer weten over de Rehasense rollator ? Lees meer

15 resultaten

Rehasense Rollator

Rehasense is een fabrikant van hoogwaardige rollators van de beste kwaliteit. De lichtgewicht Rehasense rollators zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en hebben in de meeste gevallen soft dempingsbanden voor een hoog comfort tijdens het lopen. De rollators van Rehasense worden gemaakt van aluminium en carbon voor extra lichtgewicht van slechts 5 kg. De rollator van Rehasense staat er om bekend trillingen maximaal te absorberen en hun hoge kwaliteit wat zorgt dat de rollator ook na een aantal jaren in gebruik te zijn geweest nog steeds het zelfde loopcomfort bied.

Rehasense Rollators In Ons Assortiment

Wij hebben verschillende rollators van Rehasense in ons assortiment zodat u altijd de beste keus voor u kunt maken :

  • Rehasense Carbon CF Rollator ( 5 kg )
  • Rehasense Streamer rollator ( 5,7 kg )
  • Rehasense Server Rollator ( 6,6 kg )

Over Rehasense

Er bestond al lang de wens om een lijn van top producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen op het gebied van mobiliteit . Dit allemaal voor iedereen betaalbaar en aan de wensen van de Nederlandse markt. Zo is er in samenwerking met Scandinavische experts een lijn ontwikkeld van mobiliteit hulpmiddelen die helemaal voldoen aan de standaard van nu. De focus is gelegd op ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid. Het moderne design geeft hierbij een prettige uitstraling aan het product. De rollators van Rehasense worden allemaal ontwikkeld en gefabriceerd in Europa.

Rehasense Rollator Online Kopen

Wilt u graag de rollator van uw keuze online kopen en via onze website aanschaffen ? Dan is dit gemakkelijk en snel te bestellen en worden deze producten uit voorraad door ons geleverd. De Rehasense rollator wordt kant en klaar door ons geleverd. U hoeft alleen de handvatten op de voor u juiste hoogte af te stellen.

Rehasense Rollator In De Showroom Kopen

Wilt u graag de Rehasense rollator eerst in onze showroom bekijken en uitproberen ? Dan is dit zeker mogelijk en kunt u de rollator binnen en buiten uitproberen. Onze adviseurs zullen u helpen en de rollator op de juiste hoogte voor u afstellen. Mocht de rollator van uw keuze bevallen ? Dan kan deze meteen met u mee naar huis zodat u hier meteen gebruik van kunt maken..

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline