Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rollator by acre

De rollator by acre is de lichtste rollator die er te krijgen . De rollator is ontworpen met het oog op design, veiligheid, kwaliteit en comfort. Leverbaar in twee uitvoeringen, de Carbon Ultralight en de Carbon Overland. Lees meer

11 resultaten

Rollator by acre

De rollator by acre is de lichtste rollator die er te krijgen . De rollator is ontworpen met het oog op design, veiligheid, kwaliteit en comfort. De stijlvolle rollator neemt weinig ruimte in met het vervoeren is eenvoudig in te klappen. De remkabels zitten netjes in het frame verwerkt waardoor u hier niet achter kunt blijven haken. De omgekeerde handvatten zorgen ervoor dat u altijd in een juiste positie rechtop achter de rollator loopt. By Acre heeft twee soorten rollator op de markt gebracht die stijlvol en licht zijn.

by Acre Ultralight Rollator

De by acre ultralight rollator is de lichtste rollator verkrijgbaar op de huidige markt. Deze carbon rollator is ontworpen voor binnen en buiten en uitgevoerd met speciale dempings banden die zorgen voor extra loopcomfort en het dempen van hobbels en oneffenheden in de ondergrond. Het lichte gewicht van 4,8 kg maakt deze rollator niet alleen licht om te tillen maar ook tijdens het lopen heeft u veel gemak van het lichte gewicht. Denkt u aan drempels en stoepranden, het draaien en keren met de rollator . Het gewicht met het lopen met een rollator komt u altijd tegen en bij de Ultralight rollator is dit tot een minimum beperkt. De omgekeerde handvatten zijn in hoogte te stellen zodat deze kunnen worden afgesteld aan de ideale hoogte voor de gebruiker.

by Acre Carbon Overland Rollator

De by Acre Carbon Overland rollator is speciaal ontworpen voor mensen die ook graag natuur in gaan en is uitgevoerd met grote luchtbanden. Door de grote wielen loopt u makkelijker over ruw terrein en oneffenheden heen. Ook geven grote luchtbanden het hoogste comfort en lopen deze zeer soepel en makkelijk. De gehele rollator is uitgevoerd in carbon met de remkabels in het frame. Hierdoor kunt u heerlijk in de natuur manoeuvreren. Door het lichte gewicht is deze eenvoudig te vervoeren en licht om op te tillen. Optioneel kunt u er nog voor kiezen om de luchtbanden een anti-lek behandeling te geven zodat kleine gaatjes meteen gedicht worden tijdens het lopen en u de kans op een lekke band verkleint .

by Acre Rollator In Verschillende Kleuren

De by Acre Carbon Ultralight is leverbaar in 3 kleuren , rood, zwart en wit/beige . De by Acre Overland is leverbaar in twee kleuren , green metallic en brown metallic gebaseerd op de kleuren van de Land Rover.

Online Bestellen Of Kom Langs In Onze Showroom

De by Acre Ultralight en Overland zijn  eenvoudig online te bestellen en worden snel met de post bij u thuis afgeleverd. Wilt u liever langs komen in onze showroom in Neede ? Dan hebben wij deze modellen natuurlijk gewoon voor u klaar staan om uit te proberen. Tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag bent u van harte welkom aan de :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38 ( Navigatie parallelweg 90 , nieuwe industrieterrein ligt hier tegen over.)

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Ruime keuze in rollators

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline