Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rollator Drive

Drive Medical is een leverancier van hoogwaardige hulpmiddelen waaronder rollators . Drive staat er om bekend rollators te maken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs . Zo krijg u veel waar voor uw geld en heeft u een rollator waar u op kunt vertrouwen Lees meer

2 resultaten

Rollator Drive

Drive Medical is een leverancier van hoogwaardige hulpmiddelen waaronder rollators . Drive staat er om bekend rollators te maken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs . Zo krijg u veel waar voor uw geld en heeft u een rollator waar u op kunt vertrouwen

Rollator Drive Voor Buiten.

De Drive rollator Nitro is een rollator met iets grotere voorwielen zodat u makkelijker over oneffenheden en hobbels heen loopt en u minder kracht nodig heeft op ruwe terreinen. De stijlvolle rollator is uitgevoerd met de remkabels verwerkt in de behuizing zodat u hier niet achter kunt blijven haken. De standaard meegeleverde verstelbare rugbeugel zorgt ervoor dat u comfortabel kunt zitten wanneer dit nodig is. Ook wordt de Drive Nitro geleverd met een stokhouder en afsluitbare tas.

Rollator Drive Voor Binnen

Ook heeft Drive een rollator ontwikkeld voor gebruik binnen in huis. Deze rollator is standaard uitgevoerd met een dienblad zodat u binnenshuis eenvoudig eten en drinken kunt vervoeren met u handen aan de rollator . Deze rollator is extra licht en wendbaar gemaakt zodat u binnen in huis korte bochtjes kunt maken en zeer wendbaar bent. Ook is deze rollator nog opklapbaar als deze meegenomen moet worden voor een feestte op of bijvoorbeeld op bezoek. De handige duwstand is naar wens vast te [pakken en in hoogte verstelbaar. Deze is ook met 1 hand te bedienen mocht dit nodig zijn.

Rollator Drive XXL

Speciaal voor de mensen met een maatje meer heeft Drive een rollator ontwikkeld die een extra hoog draagvermogen heeft met een brede loopruimte en zitting. Deze lichtgewicht rollator is maar liefst belastbaar tot 200 kg en is eenvoudig in te klappen en te vervoeren.

Merken Rollators

Overzicht unieke rollators

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline