Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rollator Dubbel Opvouwbaar Lichtgewicht

Een rollator dubbel opvouwbaar lichtgewicht is zeer compact en licht om te vervoeren en past in elke auto. Lees meer

3 resultaten

Rollator Dubbel Opvouwbaar Lichtgewicht

Een rollator dubbel opvouwbaar lichtgewicht is zeer compact en licht om te vervoeren en past in elke auto. De rollator neemt dan weinig ruimte in beslag en voorkomt dat de achterbank van de auto plat moet en er is nog ruimte voor meer spullen in de kofferbak zoals bijvoorbeeld de boodschappen. Ook handig als u met z’n tweeën bent en beide een rollator heeft. Zo kunnen er met gemak twee mee in de kofferbak van de auto.

Verschillende Soorten Rollator Dubbel Opvouwbaar Lichtgewicht

Wij hebben verschillende soorten van de dubbel opvouwbare rollators op voorraad zodat u een ruime keuze heeft uit verschillende modellen en prijzen . Ook de manier van opvouwen is een verschil bij de kleine compacte rollators die dubbel kunnen. Bij de 1 gaat hij met 1 kleine handeling meteen dubbel waarbij de ander nog een extra handeling gedaan moet worden om deze extra klein op te vouwen . In beide gevallen is dit snel en makkelijk te doen. Ook zit er verschil in het type banden. De Topro Odysse heeft bijvoorbeeld dempings banden die niet lek kunnen waardoor trillingen van de ondergrond worden gereduceerd . De Trive rollator en de Odysse hebben de stevigste kruisframe’s waardoor de rollator stevig en stabiel blijft . Ook na een lange periode van intensief gebruik.

Rollator Dubbel Opvouwbaar In De Showroom

Wij hebben al onze rollators die u via de website kunt bestellen ook in onze showroom in Neede staan zodat u deze kunt bekijken en uitproberen. Onze adviseurs zullen u helpen met het maken van de juiste keuze.

Dubbel Opvouwbare Rollator Online Kopen

Koopt u liever de rollator online ? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk en worden deze vaak voor 15.00 besteld dezelfde dag verzonden zodat u deze snel in huis heeft. Thuis kunt u deze proberen zoals u dit ook in de winkel zou doen. Bevalt deze toch niet ? Dan kan deze binnen 14 dagen weer naar ons retour.

Showroom

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Welke Rollators hebben wij nog meer ?

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!