Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rollator Luchtbanden

Een rollator met luchtbanden geeft meer comfort tijdens het lopen en zorgt voor meer vering en een trillingvrije wandeling. Vaak zijn rollators op luchtbanden speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. De carbon rollator overland is standaard uitgevoerd met luchtbanden. Lees meer

14 resultaten

Rollator Luchtbanden

Een rollator met luchtbanden geeft meer comfort tijdens het lopen en zorgt voor meer vering en een trilling en schokvrije wandeling.. Vaak zijn rollators op luchtbanden speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik en zorgen dat u zo met (grote) luchtbanden op veel terreinen uit de voeten kunt en comfortabel gebruik kunt maken van uw rollator. Ook als u graag de natuur in gaat is een rollator met luchtbanden een uitkomst en is een rollator met grote luchtbanden fijn in gebruik. Een nadeel van een rollator met luchtbanden is natuurlijk dat deze lek kan raken. Deze zijn vaak gewoon te plakken bij een lokale fietsenmaker maar komt over het algemeen niet vaak door met een rollator ziet u namelijk altijd goed wat voor u ligt en heeft u niet de snelheid dat u snel ergens overheen rijd. Wel is het belangrijk de rollator bandjes op spanning te houden.

Carbon Rollator Met Luchtbanden

Vaak zijn rollators met luchtbanden log en zwaar en moeilijk in te klappen. daarom hebben wij gekozen voor de byAcre Carbon Overland als onze rollator met luchtbanden. Een stevigere rollator dan deze is niet op de markt verkrijgbaar en door zijn lichte gewicht zeer makkelijk te hanteren en op te tillen. De grote luchtbanden zorgen voor een zeer hoog comfort en dat de rollator op alle ondergronden goed uit de voeten kan. De remkabels zitten netjes in het frame verwerkt en de rollator heeft omgekeerde handvatten zodat u altijd zo rechtop mogelijk achter de rollator loopt. Ook is het soms handig om naar een drempelhulp te kijken als u met een rollator loopt. Zo kunt u eenvoudig over uw drempels in huis heen en wordt de transfer van buiten naar binnen makkelijker.

Alternatief Voor Rollator Luchtbanden

Als alternatief zijn er rollators met speciale schuimbanden die zorgen voor demping van de ondergrond en een comfortabele wandeling. Het voordeel van deze banden is dat deze niet lek kunnen en een lange levensduur hebben.

Twee voorbeelden van deze rollators zijn :

  • Rollator Topro Olympos
  • Rollator Topro Troja

Wilt u graag een rollator zonder luchtbanden ?

Ontdek onze alternatieven

n bij ons onder andere terecht voor:
Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline