Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Saljol Page Trippelstoel / Binnen Rollator

De Saljol Page trippelstoel / binnen rollator is de perfecte uitkomst als u een combi zoekt tussen een trippelstoel en binnen rollator. Dit unieke hulpmiddel is zeer wendbaar en veilig. De trippelstoel / rollator bestaat uit 1 stuk en is zeer stabiel tijdens het lopen en trippelen. Lees meer

5 resultaten

Saljol Page Trippelstoel / Binnen Rollator

De Saljol Page trippelstoel / binnen rollator is de perfecte uitkomst als u een combi zoekt tussen een trippelstoel en binnen rollator. Dit unieke hulpmiddel is zeer wendbaar en veilig. De trippelstoel / rollator bestaat uit 1 stuk en is zeer stabiel tijdens het lopen en trippelen. Door zijn mogelijkheid om 4 of 2 zwenkwielen te gebruiken kunt u zeer makkelijk manoeuvreren en overal tussendoor. De Saljol Page past ook gewoon over uw toilet en is geremd gewoon als toiletsteun te gebruiken.

Uitvoeringen Saljol Page Trippelstoel / Binnen Rollator

De Saljol Page trippelstoel en binnen rollator is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar afhankelijk van uw lichaams lengte . Deze zijn verkrijgbaar in :

  • Maat S geschikt van 135 t/m 165 cm
  • Maat M geschikt van 150 t/m 180 cm
  • Maat L geschikt van 170 t/m 200 cm

Saljol Trippelstoel

Gebruikt u de Saljol Page het merendeel als trippelstoel ? Dan zijn er speciale zitkussens verkrijgbaar en een rugsteun. Zo zit u zeer comfortabel en prettig tijdens het gebruik van de trippelstoel .Deze zijn snel te wisselen of op te klappen als u de trippelstoel weer inzet als rollator . Optioneel kunt u nog meer handige accessoires krijgen bij dit unieke hulpmiddel.

Prijzen Saljol Trippelstoel / Binnen Rollator

De Saljol Trippelstoel en binnenhuis rollator is zeer scherpt geprijsd en al vanaf  765,- . Zeker als u denkt dat een “normale “trippelstoel al snel ronde de 1400,- kost en u hier ook nog meteen het gemak van een binnenhuis rollator van heeft die u multifunctioneel kunt inzetten.

Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u graag advies over de Saljol Page trippelstoel ? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in de showroom waar wij de Saljol trippelstoel voor u hebben klaar staan.

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-29*6368

info@totalezorgwinkel

Ontdek ons complete assortiment rollators

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline