Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Speciale Rollators

In dit overzicht vind u verschillende rollators met speciale eigenschappen. U kunt hierbij denken aan een rollator met onderarmschaal, of een rollator en rolstoel in 1. Ook zijn er speciale Parkinson rollators en vind u hier een rollator en trippelstoel in 1. Lees meer

7 resultaten

Speciale Rollators

In dit overzicht vind u verschillende rollators met speciale eigenschappen. U kunt hierbij denken aan een rollator met onderarmschaal, of een rollator en rolstoel in 1. Ook zijn er speciale Parkinson rollators en vind u hier een rollator en trippelstoel in 1. Gaat u graag wandelen in het bosgebied of heuvelachtig gebied ? Ook hier is aan gedacht met de extreem stabiele Trionic Walker. Voor elke type rollator zijn er ook verschillende rollator accessoires verkrijgbaar. Opzoek naar een rubberen drempelhulp ?

Bekijk onze merken rollators

Rollator Met Onderarmschalen

Heeft u weinig kracht in uw handen en polsen ? Of kunt u deze niet meer belasten ? Dan is een rollator met onderarmschalen een uitkomst voor u . U kunt met uw onderarmen steunen op de rollator en zo de benodigde steun van de rollator ontvangen. Wij hebben de twee meest voorkomende rollators met onderarmschalen in ons assortiment . De Provo rollator met onderarmschalen en de Rehasense Navigator met onderarmschalen. De Provo is de klassieke standaard rollator die wat zwaarder in gewicht is en de Rehasense Navigator is een moderne lichtgewicht rollator met onderarmschalen die optioneel ook nog met soft dempingsbanden uit te voeren is.

Rollator En Rolstoel In 1

Er zijn verschillende rollators op de markt die omgebouwd kunnen worden naar rolstoel, maar er is er maar 1 die ook werkelijk zowel als rollator als rolstoel zelfstandig goed functioneert . De Rollz Motion rollator en rolstoel in 1 is van zeer hoge kwaliteit en multifunctioneel. Waar de meeste combi’s rollators en rolstoelen geen goede zit bieden in de rolstoel functie is Rollz erin geslaagd deze eenvoudig en binnen enkele seconden om te bouwen tot een volledige rolstoel.

Parkinson Rollator

De Topro Troja Neuro is speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson en is voorzien van een omgekeerd remsysteem. De gebruiker moet de remmen inknijpen om te lopen met de rollator, gaat deze te snel en is er geen controle meer dan word automatisch de remmen los gelaten door de gebruiker en staat de rollator meteen stil. Zo voorkomt u vallen en blijft de rollator altijd bij u in de buurt

Speciale Outdoor Rollator Trionic Walker

De Trionic Walker is de stevigste en stabielste rollator verkrijgbaar en zeer geschikt voor ruwe terreinen maar ook zeker voor mensen met een evenwicht probleem. Door het gepatenteerde stabiliteit systeem aan de voorwielen van de rollator blijft deze altijd stabiel en kunnen de wielen niet gaan zwabberen. In combinatie met de grote luchtbanden die voor een groot raakvlak en optimale vering zorgen is met deze rollator geen obstakel te veel.

XXL Rollator

Bent u extra lang of heeft u last van overgewicht ? Dan is vaak de standaard rollator niet voldoende. Zo is er de Rehasense Explorer met een maximale hoogte instelling voor mensen tot 2,10 m en een maximale belasting van 200 kg. Ook heeft deze rollator een bredere zitting en meer ruimte tussen de handvatten. De Drive XXL Golite is een lichtgewicht xxl rollator met een maximale belasting van 200 kg en een grote brede zitting met extra ruimte tussen dan handvatten om te lopen.

Klantenservice En Showroom

Wilt u graag advies over de aankoop van een rollator ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel. Natuurlijk kunt u ook langs komen in onze showroom waar wij alle rollators op voorraad hebben en u deze kunt uitproberen en testen. Wij zullen u adviseren aan de hand van uw wensen en de rollator naar uw maten afstellen voor optimaal comfort.

Welke rollators vind u in onze showroom ?

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline