Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Topro Olympos Rollator

De Topro Olympos is in onze winkel de meest verkochte en beste aluminium rollator . Zijn grote dempingsbanden zorgen ervoor dat geen ondergrond te gek is om comfortabel en makkelijk overheen te lopen. Het aller nieuwste model is de Topro Olympos ATR. Lees meer

7 resultaten

Topro Olympos Rollator

De Topro Olympos is een rollator uit het hoogste segment ontworpen en gemaakt in Noorwegen. Het brede ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit en een fijne loopruimte. Ook de zitting is heel iets breder dan standaard wat net een prettiger zit geeft. De stabiele rollator is standaard uitgerust met soft anti lek banden met een chok absorberende werking. Doordat de rollator is uitgevoerd met profiel en grote wielen heeft is de Topro Olympos zeer geschikt voor buiten activiteiten. Waar normale rollator wielen kantelen en de rollator laat stoppen loopt de Olympos zeer soepel overheen zonder dat u deze hoeft te corrigeren of op te tillen.

Rollator Topro Olympos ATR Met Grote Wielen

De grote schok absorberende wielen zorgen optimaal gebruikers gemak en comfort. Deze unieke rollator kan op veel ondergronden uit de voeten. U kunt hierbij denken aan onverharde wegen, paden en kasseien, maar ook op zand- of grindondergronden.

Ontdek de populairste modellen

Een overzicht van de meest populaire rollator modellen :

Topro Olympos Rollator Voor De Lange Duur

De rollator Topro Olympos is 1 van de veiligste rollators op de markt die in veel testen als winnaar uit de bus komt. Bij ons in de showroom is het mogelijk al onze rollators zowel binnen als buiten te proberen en de Olympos ATR komt vaak als de meest prettige rollator uit de bus en is de meeste verkochte rollator. Het stevige kruisframe, de speciale handvatten, de grote wielen maken de Topro zeer geliefd. Ook het feit dat op de Topro Olympos maar liefst 7 jaar garantie op het frame wordt gegeven geeft aan hoeveel vertrouwen Topro in deze rollator heeft. De Olympos onderscheid zich door ook na een lange periode nog steeds de zelfde veiligheid en betrouwbaarheid aan de gebruiker te bieden. Wilt u graag een voordeliger alternatief voor de Olympos rollator ? Kijkt u dan eens naar de rollator Drive Nitro. Zoekt u een lichter alternatief als rollator met grote luchtbanden ? Dan is de Byacre Overland carbon rollator misschien wel iets voor u.

Accessoires

Bij de Topro Olympos kunt u verschillende accessoires krijgen, hieronder een aantal voorbeelden :

 • Rugsteun
 • Stokhouder
 • Verlichting voor
 • Dienblad
 • Bidonhouder
 • Zuurstoffleshouder
 • Tasje achterzijde
 • Duwhendel begeleider
 • Naamplaatje
 • Eenhandsrem
 • Rollator Drempelhulp

De beste Opvouwbare Rollators

Hier vind u de beste rollators in een overzicht : 

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline