Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Ultra Lichtgewicht Carbon Rollators

Een ultra lichtgewicht carbon rollator zorgt voor vele voordelen. Zo zijn de rollators een stuk lichter dan de aluminium rollators maar ook een stuk sterker met een langere levensduur Lees meer

6 resultaten

Ultra Lichtgewicht Carbon Rollators

Een ultra lichtgewicht carbon rollator zorgt voor vele voordelen. Zo zijn de rollators een stuk lichter dan de aluminium lichtgewicht rollators maar ook een stuk sterker met een langere levensduur. Nu zijn er veel verschillende merken die een carbon rollator op de markt hebben gebracht. Hierin zit een aanzienlijk verschil in comfort en kwaliteit. Wij hebben daarom voor u de beste carbon rollator van gerenommeerde merken geselecteerd zodat u altijd optimaal comfort en kwaliteit krijgt bij een aankoop van een carbon rollator. Al onze carbon rollators zijn ook standaard uitgevoerd met speciale dempings banden die goed de trillingen van de ondergrond absorberen en u het hoogst haalbare comfort geven. Ook het stevige kruisframe en de ergonomische handvatten dragen daar aan bij.

Voor U geselecteerd de lichtste rollators

Voordelen Van Een Carbon Rollator

Doordat de carbon rollators zo licht zijn geeft dit natuurlijk grote voordelen met het vervoeren. U klapt de rollator eenvoudig op via een koord in de zitting en kunt deze licht en gemakkelijk op tillen en plaatsen in de auto, trein of vliegtuig. Maar buiten het lichte gewicht met het tillen geeft de rollator ook veel gemak met het lopen. Denk aan alle drempels of stoepranden die u tegenkomt waar u de rollator iets moet optillen. Ook heeft u een stuk minder gewicht om te duwen tijdens het lopen en ontlast u uw polsen enorm bij het draaien en manoeuvreren met de rollator. Het lichte gewicht heeft dus tijden het lopen enorm veel voordeel en ontlast uw armen en polsen.

Merken Carbon Rollators

Er zijn veel verschillende merken van carbon rollators op de markt. Helaas niet allemaal even betrouwbaar en stabiel. Wij hebben voor u de beste merken met de langste levensduur voor u geselecteerd zodat u zeker bent van een rollator van hoge kwaliteit met een hoog comfort en lange levensduur. U wilt immers toch dat uw rollator over 3 jaar nog net zo goed functioneert en fijn loopt als toen u hem kocht ? Daarom werken wij alleen met de betrouwbare merken Topro , Rehasense, Byacre en Saljol . Deze merken hebben een duidelijk visie en staan garant voor kwaliteit. Ook wordt er goed nagedacht om de gebruiker optimaal e bedienen. Daarom wordt de rollator samen met fysiotherapeuten en ergotherapeuten die dagelijks feedback krijgen van de gebruikers ontwikkeld. Wilt u een speciale rollator die bijvoorbeeld armschalen heeft ? Dan kan dit ook worden toegepast op sommige rollators van carbon.

Overzicht rollator merken

Carbon Rollator In De Showroom Of Online Kopen

Zowel in onze showroom als online kunt u de carbon rollators aanschaffen. Wij hebben deze standaard op voorraad staan. Komt u in onze showroom dan zullen wij u goed de verschillen per rollator uitleggen en deze goed voor u instellen. U kunt deze dan zowel binnen als buiten uitproberen en wij zullen u adviseren welke rollator goed bij u past. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom in Neede te komen ? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon de rollator via de webshop kopen. De rollator wordt dan per post naar u toe gestuurd en zit kant en klaar in de doos zodat u deze meteen kunt gebruiken. U kunt dan de rollator thuis goed proberen. Niet goed ? U heeft dan 14 dagen de tijd om deze retour te zenden. Let wel op dat er geen gebruikerssporen op de rollator zitten.

Advies Voordat U Een Ultra Lichtgewicht Rollator Online Koopt ?

Wilt u graag advies voordat u een carbon rollator online koopt ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Onze specialisten zullen u dan het juiste advies geven over de aankoop van een rollator. Ook als u vragen heeft over een handige rollator accessoire staan wij voor u klaar. Wilt liever geen carbon rollator maar 1 van de betere aluminium rollators zoals de Topro Troja of Topro Olympos ? Zoekt u een voordelige koop ? Kijk dan eens naar de Multimotion rollator !

Terug naar Rollators
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline