Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Douche Rolstoel

Een douche rolstoel is een ideaal hulpmiddel als lang staan of zelf naar de douche bewegen niet meer lukt . Je hebt douche rolstoelen die je zelf kunt bewegen zodat men zelfstandig in en uit de douche kan komen en je hebt verrijdbare douchestoelen die kleine wieltjes hebben en door een begeleider geduwd worden Lees meer

5 resultaten

Doucherolstoel

Een douche rolstoel is een ideaal hulpmiddel als lang staan of zelf naar de douche bewegen niet meer lukt . Je hebt douche rolstoelen die je zelf kunt bewegen zodat men zelfstandig in en uit de douche kan komen en je hebt verrijdbare douchestoelen die kleine wieltjes hebben en door een begeleider geduwd worden. Vaak is een douche rolstoel meteen ook geschikt als toilet rolstoel die over een bestaande toilet geschoven kan worden om met een passende toiletemmer gebruikt kan worden. Wilt u dus zelf uw douche rolstoel bewegen en zelfstandig naar de douche gaan kies dan altijd voor een model met grote achterwielen en hoepels . Vaak is dit ook een combinatie dat de grote wielen ook een quick release systeem hebben de douche rolstoel ook als klein wiel gebruikt kan worden.

Materialen Van De Douche Rolstoel

De douche rolstoel is gemaakt van waterbestendige materialen en een speciale coating zodat deze altijd goed beschermt blijft tegen wateraanslag en corrosie . De zitting en rugleuning zijn goed afneembaar zodat ook zeep resten netjes afgespoeld kunnen worden en de douche rolstoel goed schoon gemaakt kan worden.

Verstelbare douche rolstoel

Er bestaan douche rolstoelen die een hoog laag functie hebben en die verstelbare rugleuning hebben. Dit wordt vaak ingezet door de zorg zodat deze makkelijker de cliënt kunnen verzorgen. Een hoog laag douche rolstoel word vaak handmatig met een voetbediening of elektrische bediend. Zoekt naar accessoires voor de doucherolstoel zoals dichte of zachte zittingen , een ondersteek ect dan kunnen wij deze ook allemaal leveren voor de betreffende merken die wij voeren.

Kijkt u ook eens naar onze andere rolstoelen in ons assortiment

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline