Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

e-Ability Joyrider Rolstoel & Accessoires En Onderdelen

Wij zijn officieel dealer in Nederland van de Joyrider rolstoel . Bij ons vindt u altijd alle onderdelen en accessoires van deze unieke elektrische opvouwbare rolstoel. Alle informatie over de Joyrider rolstoel  zelf kunt u vinden op de product pagina van de Joyrider Lees meer

e-Ability Joyrider Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel

De e-Ability Joyrider elektrische rolstoel is samen met de e-Ability Splitrider de lichtste en meest compacte opvouwbare elektrische rolstoel met een joystick-besturing. Wij zijn officieel dealer in Nederland van de Joyrider rolstoel . Bij ons vindt u altijd alle onderdelen en accessoires van deze unieke elektrische opvouwbare rolstoel. Alle informatie over de Joyrider rolstoel  zelf kunt u vinden op de product pagina van de Joyrider.

Proefrit Aan Huis Of In Onze Showroom – E-ability Joyrider Lichtgewicht Opvouwbare Rolstoel

Wilt u graag de Joyrider rolstoel uitproberen voordat u deze aanschaft ? Dan s dit mogelijk in onze showroom. Als officiële dealer van Nederland hebbe wij deze unieke rolstoel altijd standaard in onze showroom staan. Wij zullen uitgebreid informeren over de mogelijkheden van deze opvouwbare elektrische rolstoel en u begeleiden tijdens het proef rijden. Dit kan zowel binnen als buiten. Vaak kunnen wij met een proefrit nog andere elektrische opvouwbare rolstoelen meenemen zoals o.a de Splitrider , Prorider elektrische rolstoel en Smartchair travel rolstoel.

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen ? Dan is er de mogelijkheid dat wij met de Joyrider of verschillende elektrische rolstoelen bij u aan huis komen voor een proefrit en demonstratie aan huis. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, wel verwachten wij dat u serieuze interesse in de rolstoelen heeft. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl .

Wilt u graag de e-Ability Joyrider elektrische rolstoel online kopen ? Dan is dit mogelijk via onze webshop, telefoon of via de mail. Wilt u van te voren graag advies over welke elektrische rolstoel geschikt voor u is ? Dan kunt gratis contact opnemen met onze klantenservice. Besteld  online ? Dan zorgen wij altijd dat de rolstoel kant en klaar bij u wordt afgeleverd.

Accessoires Joyrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

In deze categorie vindt u de Joyrider rolstoel accessoires, zoals drinkbekerhouder, rolstoelkussen, verlichting, duwondersteuning ect. voor deze unieke opvouwbare elektrische rolstoel. Bent u op zoek naar onderdelen die niet op de site staan? Neemt u dan contact op met onze klantenservice en wij helpen u verder..

Onderdelen Joyrider Rolstoel

Bent u opzoek naar onderdelen voor uw e-Ability Joyrider ? Dan hebben wij alle onderdelen voor u op voorraad zodat de Joyrider snel weer op pad kan. Wilt u graag dat wij de Joyrider voor u repareren ? Dat kan bij onze showroom in Neede. Hier hebben wij een eigen werkplaats waar wij uw Joyrider rolstoel weer kunnen repareren zodat u weer snel erop uit kunt.

Al onze elektrische rolstoelen

Al Onze Handbewogen Rolstoelen

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!