Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

e-Ability Splitrider Rolstoel & Accessoires

Op deze pagina vind u de e-Ability Splitrider lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel en alle accessoires hiervan. Ook staan er enkele onderdelen  getoond. Bent u op zoek naar onderdelen die niet op onze website staan ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.  Lees meer

19 resultaten

e-Ability Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel & Accessoires

Op deze pagina vind u de e-Ability Splitrider lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel en alle accessoires hiervan. Ook staan er enkele onderdelen  getoond. Bent u op zoek naar onderdelen die niet op onze website staan ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De Splitrider elektrische opvouwbare rolstoel is zeer licht van gewicht en is zeer eenvoudig op te vouwen en te splitsen. Door het splitsen deelt u de Splitrider in tweeën en weegt het zwaarste deel slechts 12,2 kg. Het rijden op de Splitrider gaat zeer rustig met veel controle. Wij hebben de Splitrider lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel standaard op voorraad in onze showroom.

Op deze pagina vind u alle informatie en accessoires van deze unieke rolstoel.

Officiële Dealer Van Nederland e-Ability Splitrider Rolstoel

Als officiële dealer van de Splitrider elektrische rolstoel vind u bij ons alle onderdelen en accessoires . Bent u op zoek naar een accessoire en staat deze niet op de site ? Neemt u dan contact op met onze klantenservice en wij kunnen u dit leveren.

Accessoires Splitrider Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Naast de Splitrider rolstoel zelf kunt u op deze pagina alle handige accessoires vinden die te krijgen zijn voor deze unieke rolstoel om het allemaal nog makkelijker en handiger te maken.  Hierbij kunt u denken aan een rugleuning tas, een mandje onder de zitting, bekerhouder, reistas,verlichting of extra accu.

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline