Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Handbewogen Lichtgewicht Rolstoelen

Een handbewogen lichtgewicht rolstoel wordt ook wel een transport rolstoel genoemd. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten handbewogen rolstoelen. Lees meer

10 resultaten

Handbewogen Lichtgewicht Rolstoelen

Een handbewogen lichtgewicht rolstoel wordt ook wel een transport rolstoel genoemd. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten handbewogen rolstoelen. Elk met zijn eigen verstelmogelijkheden en verschillende gewichten. Onze handbewogen rolstoel zijn van gerenommeerde merken zoals Drive, Rehasense, Rolzz, . Deze merken staan bekend om hun expertise in rolstoelen met een oog voor functionaliteit . Ook hebben wij diverse rolstoel accessoires in ons assortiment om de rolstoel uit te breiden of voor gebruik op de rolstoel. Opzoek naar een doucherolstoel ? Ook daar hebben wij verschillende modellen van staan. Graag een rolstoelkussen als extra comfort in de rolstoel ? Geen probleem hier hebben wij ook een zeer groot assortiment in.

Groot Wiel Of Klein Wiel Transport Rolstoelen

Bij het kopen van een lichtgewicht rolstoel kut u kiezen uit kleine 12 inch achterwielen o grote 24 inch achterwielen.

Klein Wiel Rolstoel

Bij een klein wiel rolstoel kan de gebruiker zelf niet bij de wielen en dient deze altijd gedrukt worden door een begeleider . Een klein wiel rolstoel is altijd voor zien van trommelremmen aan de achterzijde die de begeleider kan gebruiken tijdens het rijden of om deze op de parkeerrem te zetten. Een klein wiel rolstoel is compacter te vervoeren.

Groot Wiel Rolstoel

Een groot wiel rolstoel is zowel te duwen door een begeleider als door de gebruiker zelf. Hoe grote de wielen hoe soepeler de rolstoel loopt. De remmen bij een grootwiel rolstoel zitten bij de grote achterwielen waar de gebruiker vanuit zit positie bij kan. Optioneel is een groot wiel rolstoel ook uit te rusten met trommelremmen voor de begeleider aan de achterzijde. Bij het opvouwen van de groot wiel rolstoel zal de rolstoel wat groter zijn dan een klein wiel rolstoel door de grote wielen. Maar met een simpele handeling kunnen deze van de rolstoel worden afgehaald en apart vervoerd worden.

Vervoeren Van De Handbewogen Lichtgewicht Rolstoelen

Al onze handbewogen rolstoelen kunnen eenvoudig vervoerd worden. Door de rolstoel aan de zitting omhoog te trekken vouwt u deze op tot een compact pakket . Bij alle rolstoelen heeft u dan nog de mogelijkheid om de voetsteunen en de grote achterbanden te verwijderen zodat u nog maar een heel klein en compact licht pakket overhoud om te tillen en te vervoeren. Bij de klein wiel rolstoelen blijft de achterband aan de rolstoel zitten.

Rolstoel Vervoeren In De Taxi

Als u de rolstoel wilt verroeren in de taxi en u blijft in de rolstoel zitten tijdens de rit ? Dan zijn er speciale keuringen aan u rolstoel nodig. De meeste rolstoelen hebben deze keuringen al ondergaan en zijn herkenbaar aan het haaksymbool op de rolstoel. Zo weet u zeker dat u een rolstoel koopt die geschikt is om in de taxi vervoerd te worden . Gaat u mee in de taxi en neemt u gewoon plaatst op de zitting van de taxi en wordt de rolstoel ingeklapt ? Dan hoeft de rolstoel geen haaksymbool te hebben voor het vervoeren.

Toch opzoek naar een elektrische opvouwbare rolstoel ? Ook deze hebben wij ruim op voorraad en in onze showroom staan. De meeste voorkomende opvouwbare elektrische rolstoelen zijn :

Showroom Of Rolstoel Online Kopen

Bij ons heeft  twee mogelijkheden om een rolstoel aan te schaffen. U kunt namelijk de rolstoel online kopen via onze webshop of u kunt langs komen in onze showroom. Alle modellen op onze website staan in onze showroom en kunnen worden geprobeerd zowel binnen als buiten. Onze medewerks zullen goed luisteren naar uw wensen en u adviseren welke rolstoel geschikt is voor u .

Wilt u graag advies over het kopen van een rolstoel ? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Natuurlijk kunt u ook tijdens openingstijden binnen lopen in onze showroom met het grootste aanbod hulpmiddelen van Nederland.

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline