Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Rolstoel Accessoires

Er zijn vele rolstoel accessoires die het gemak van uw rolstoel vergroten. Op deze pagina’s vindt u handige artikelen die speciaal voor rolstoelgebruikers zeer praktisch zijn. Lees meer

24 resultaten

Rolstoel accessoires die uw comfort verhogen

Er zijn vele rolstoel accessoires die het gemak van uw rolstoel vergroten. Op deze pagina’s vindt u handige artikelen die speciaal voor rolstoelgebruikers zeer praktisch zijn.

Met uw rolstoel door weer en wind

Mobiel blijft u in alle weersomstandigheden met handschoenen voor de zomer of de winter. Ook verkopen wij speciale sport handschoenen. Handschoenen geven u extra grip, beschermen uw handen en zijn lekker warm. Met onze warme poncho’s tegen de kou of poncho’s bestand tegen regen kunt u er altijd op uit. Gevoerde beenbescherming of schootskleden beschermen uw benen tegen regenbuien of vorst.

Onze rolstoelen rolstoelkussens

Geen drempel of stoep te hoog

Met een drempelbrug zijn drempels in huis geen belemmering meer. Drempelhulpen zijn ideaal voor het overbruggen van korte stijgingen naar bijvoorbeeld uw voordeur. Zij zijn voorzien van een antislip laag. Een inschuifbare hellingbaan rolstoel kunt u overal plaatsen terwijl oprijplaten rolstoel vaker worden gebruikt als definitieve oplossing.

Ruime rolstoel tassen, shoppers, netten en zuurstoffles tas

Vaak wilt u spullen meenemen als u op pad gaat. Wij hebben verschillende soorten tassen in ons assortiment waarin u uw bezittingen of bijvoorbeeld boodschappen kunt vervoeren. Ook de tas Able2, geschikt voor 2 zuurstofflessen met masker, vindt u op onze website.

Vele handige rolstoel onderdelen

Ook handig is de stokhouder. Hiermee neemt u uw wandelstok overal naartoe zonder dat u er hinder van ondervindt.

Een draaischijf vergemakkelijkt het in- en uitstappen zodat u zelfstandig van de rolstoel gebruik kunt maken. Ook voor al onze elektrische opvouwbare rolstoelen zijn diverse accessoires en onderdelen verkrijgbaar. Deze vind u per pagina op de categoriepagina van de type rolstoel. Bekijk hier bijvoorbeeld de e-Ability Splitrider en alle onderdelen en accessoires van deze unieke rolstoel.

Accessoires Voor Elektrische Opvouwbare Rolstoelen

Zoekt u naar accessoires voor 1 van onze lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoelen zoals de Splitrider rolstoel, Joyrider rolstoel of Smart Chair Travel ? Dan vind u deze op de categorie pagina van deze rolstoel zodat dit allemaal per rolstoel duidelijk in 1 overzicht staat. Bij de Joyrider en Splitrider staan ook nog enkele accessoires waar montage voor nodig is , dit doen wij gratis bij aanschaf van 1 van deze rolstoelen. Bent u opzoek naar accessoires voor de Prorider elektrische rolstoel serie ? Dan vind u deze in de categorie van de Prorider rolstoelen.

Opvouwbare elektrische rolstoelen

Klantenservice

Bent u opzoek naar een rolstoel accessoire en staat deze er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op via de klantenservice 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Meestal kunnen wij u alsnog helpen aan het door u gezochte artikel.

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline