Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Smart Chair Elektrische Rolstoel

Hier vind u alles over de  Smart Chair opvouwbare elektrische rolstoel. Deze rolstoel is er in een aantal varianten waarvan enkele uitlopend zijn. Het nieuwste model de smart chair travel is de lichtste uitvoering die icm de smart roll slechts een tilgewicht van 14 kg heeft. Lees meer

8 resultaten

Smart Chair Travel Elektrische Opvouwbare Rolstoel

Hier vind u alles over de  Smart Chair Travel opvouwbare elektrische rolstoel. Deze rolstoel is er in een aantal varianten waarvan enkele uitlopend zijn. Het nieuwste model de smart chair travel is de lichtste uitvoering die icm de smart roll slechts een tilgewicht van 14 kg heeft. Ook alle accessoires zijn zichtbaar op deze product pagina. Wilt u graag meer informatie over deze rolstoel dan kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Natuurlijk kunt u ook langs komen in onze showroom waar wij naast de Smart chair travel ook nog ander opvouwbare elektrische rolstoelen hebben staan zoals de Joyrider en Splitrider die u allemaal mag uitproberen en testen zodat u goed de verschillen per stoel kunt merken, en kunt kijken wat goed bij u past.

De Lichtste Rolstoelen Op Rij :

Elektrische Opvouwbare Rolstoel XL

Voor mensen die een wat stevigere opvouwbare elektrische rolstoel XL wil hebben met een grotere zitbreedte zijn er de Prorider elektrische rolstoelen . De opvouwbare reis rolstoel kan een maximaal draag gewicht hebben van 150 kg. Ook is van de Prorider opvouwbare elektrische rolstoel een xxl uitvoering met een nog bredere zitting en een draagvermogen van 200 kg.

Alle elektrische rolstoelen in 1 categorie bekijken ?

Of liever een handbewogen rolstoel

 

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline