Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Transport Rolstoel

Een transport rolstoel wordt vaak ingezet als het lopen steeds moeilijker gaat of als er een grote kans op vallen bestaat. Een transport rolstoel bied dan uitkomst en helpt u kleine eindjes te overbruggen. Lees meer

10 resultaten

Transportrolstoel

Een transport rolstoel wordt vaak ingezet als het lopen steeds moeilijker gaat of als er een grote kans op vallen bestaat. Een transport rolstoel bied dan uitkomst en helpt u kleine eindjes te overbruggen. Zo kunt u denken aan een bezoek aan het ziekenhuis, een dagje weg of gewoon lekker een blokje om als het weer dit toelaat. De meeste transport rolstoelen zijn allemaal inklapbaar en makkelijk mee te nemen om te vervoeren. Ideaal voor een dagje uit.

Verschillen Van Een Transport Rolstoel

Je kunt de transport rolstoelen indelen in de grootwiel transport rolstoelen en  klein wiel transport rolstoelen. Loopt u over een vlakke weg dan merkt u als begeleider die de rolstoel duwt praktisch geen verschil en lopen deze beide even makkelijk. Loopt u nog over veel oneffenheden en hobbels dan is het wel hoe groter het wiel hoe makkelijker deze over obstakels gaat. Een klein wiel transport rolstoel is daarin tegen wel weer lichter te tillen aangezien de banden kleiner en compacter en lichter zijn. Ook is een klein wiel transport rolstoel vaak uitgerust met de remmen aan de achterzijde en aan de voorzijde bij de gebruiker. Bij een groot wiel transport rolstoel is dit dan weer een optie.

Zitting & Rugleuning Van Een Transport Rolstoel

Bij de meeste transport rolstoelen zijn de zitting en rugleuning gewoon basis en prima om enkele uren in te zitten. Deze zijn makkelijk op te klappen en geven prima mee. De gebruiker zit hier vaak prima in en kan zo heerlijk een dagje mee. Optioneel wordt er wel eens een rolstoelkussen aangeschaft zodat u iets meer zitcomfort heeft. Bij sommige rolstoelen zit dit al standaard bij in begrepen.

Beensteunen Van Een Transport Rolstoel

De beensteunen van een transport rolstoel zijn altijd te verstellen om zoveel mogelijk beenruimte te creëren zodat het beste comfort kunt krijgen wat er mogelijk is met de betreffende transport rolstoel.

Elektrische Transport Rolstoel

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline