Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Vermeiren Verso Elektrische Opvouwbare Rolstoel (16 Kg)

De Vermeiren Verso elektrische rolstoel is een lichtgewicht rolstoel die gemakkelijk in twee compacte delen vervoerd kan worden met een zwaarste deel van slechts 16 kg. Lees meer

14 resultaten

Vermeiren Verso Elektrische Opvouwbare Rolstoel ( 16 Kg )

De Vermeiren Verso elektrische rolstoel is een lichtgewicht rolstoel die gemakkelijk in twee compacte delen vervoerd kan worden met een zwaarste deel van slechts 16 kg. Zo is de elektrische rolstoel compact en licht te vervoeren voor transport in de auto, vliegtuig, boot, tram of trein. De Verso is in 2 zitbreedtes verkrijgbaar van 46 of 50 cm. Ook handig is dat de verso super eenvoudig om te bouwen is tot handbewogen rolstoel , ideaal voor mensen die willen wisselen tussen een elektrische en handbewogen rolstoel.

Snelheid en actieradius van de Verso rolstoel

De Vermeiren Verso is eenvoudig te besturen met een joystick die links of rechts te plaatsen is. De snelheid is instelbaar tot maximaal 6 km/u in 5 standen. Standaard wordt de Verso geleverd met een 12,8 Ah lithium batterij die een bereik van circa 15 km geeft. Optioneel kunt u kiezen voor een zwaardere 17,5 Ah lithium accu die een bereik van circa 21 km geeft.

Instelmogelijkheden

De Verso rolstoel heeft een instelbare zitdiepte van 42 t/m 48 cm. Zo kunt u kijken welke zitdiepte goed bij u past en prettig zit. De voetensteunen zijn in lengte verstelbaar en afneembaar. . De rugleuning is in stevigheid te stellen door spanbanden in de rugleuning.

Vermeiren Verso geschikt voor vliegverkeer

De accu van de Vermeiren Verso is speciaal ontwikkeld zodat deze voldoet aan de regels van het internationale vliegverkeer en mag daar meegenomen worden in het vliegtuig. Bij de rolstoel word ook het MSDS rapport van de accu geleverd die aangeeft dat deze geschikt is om te vliegen. Zo kunt u ook op vakantie gebruik maken van uw elektrische rolstoel.

Opvouwen & Delen van de Verso elektrische rolstoel

Het opvouwen en delen van de elektrische rolstoel is zeer eenvoudig en binnen enkele seconden te doen. De achterzijde klikt u eenvoudig van de voorzijde af waar bij het motor gedeelte zelfstandig blijft staan. De voorzijde wordt opgevouwen net als u bij een handbewogen rolstoel gewend bent. Zo heeft u twee compacte delen die in de meeste auto’s goed in passen. Het tilgewicht is met het zwaarste deel van 16 kg 1 van de lichtste elektrische rolstoelen die er momenteel verkrijgbaar zijn en voor iedereen goed te tillen.

Accessoires voor de Vermeiren Verso elektrische rolstoel

Bij de Verso elektrische rolstoel zijn verschillende accessoires verkrijgbaar die u in deze categorie kunt vinden. Zo kunt u kijken welke mogelijkheden geschikt zijn voor u en welke u eventueel wilt toevoegen aan uw Verso elektrische rolstoel.

Onze Elektrische Rolstoelen

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!