Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Zinger rolstoel

De Zinger elektrische rolstoel is in vele opzichten uniek. Deze rolstoelen zijn ontworpen in Amerika en nu ook leverbaar in Nederland. Het bijzondere aan de rolstoel Zinger is dat deze geen stuurkolom heeft zodat u overal makkelijk bij kan en een zeer kleine draaicirkel heeft. Uitzonderlijk is ook dat u de Zinger opvouwbare rolstoel binnen 1 seconde kan inklappen en dat deze in vrijwel elke auto past. In de meeste auto’s passen er zelfs twee! Lees meer

8 resultaten

De unieke opvouwbare en elektrische Zinger rolstoel

De Zinger elektrische rolstoel is in vele opzichten uniek. Deze rolstoelen zijn ontworpen in Amerika en nu ook leverbaar in Nederland. Het bijzondere aan de rolstoel Zinger is dat deze geen stuurkolom heeft zodat u overal makkelijk bij kan en een zeer kleine draaicirkel heeft. Uitzonderlijk is ook dat u de Zinger opvouwbare rolstoel binnen 1 seconde kan inklappen en dat deze in vrijwel elke auto past. In de meeste auto’s passen er zelfs twee! Wilt u liever de Zinger rolstoel met Joystick besturing ? Kijk dan eens naar zijn grote Broer de Joyrider

De Aller lichtste opvouwbare elektrische rolstoelen

Zinger rolstoel voor binnen en buiten

De elektrische rolstoel kunt u binnen en buiten gebruiken. De Zinger heeft een actieradius van 13 km. Deze afstand is eenvoudig uit te breiden door een extra accupack. De snelheid van de Zinger is regelbaar in 3 standen en met de gashendel heeft u ook zelf controle over de snelheid. Met de rolstoel kunt u ook achteruitrijden. De maximale snelheid is 10 km/u. In de eerste stand gaat de Zinger maximaal 2 km/u (oefenstand en voor binnengebruik). In de 2e stand gaat deze maximaal 6 km/u (binnen en buiten) in de 3estand kunt u maximaal 10 km/u rijden (geschikt voor buiten).

Ontwerp en Design van de Zinger rolstoel

De Zinger rolstoel is de lichtste elektrische rolstoel van dit moment. Het frame van de rolstoel is gemaakt van 6061 aluminium, wat ook gebruikt wordt in de vliegtuigindustrie. Dit is een uiterst duurzaam materiaal van een hoge kwaliteit. Dit materiaal, in combinatie met de unieke zitting die een heerlijke zit heeft en goede ondersteuning geeft, geeft de rolstoel een robuuste en moderne uitstraling.

Gewicht en hanteerbaarheid

De rolstoel weegt slechts 17 kg en is opgevouwen makkelijk hanteerbaar. De Zinger is in opgevouwen stand slechts 25 cm hoog. Een speciale stang zorgt ervoor dat u de Zinger ingeklapt makkelijk kunt verplaatsen. Ingeklapt is de Zinger rolstoel bovendien makkelijk op te tillen. Het compacte formaat in combinatie met zijn lichte gewicht zorgt ervoor dat u de Zinger rolstoel eenvoudig kunt transporteren.

Wendbaarheid en stabiliteit

Doordat de Zinger geen stuurkolom heeft, maar de besturing zich aan de zijkant bevindt door middel van twee slanke hendels, kunt u zeer scherpe bochten en afslagen maken. De elektrische rolstoel kan moeiteloos 360 graden om zijn eigen as draaien. Dit maakt de rolstoel ook zeer geschikt voor binnen. Ook kunt u door de open voorzijde overal bij en plaatst u de rolstoel bijvoorbeeld makkelijk onder de eettafel, aan het aanrecht of bureau. Door zijn ontwerp en het stevige frame is de Zinger erg stabiel en ondervindt deze weinig weerstand van de ondergrond. Dit maakt de Zinger rolstoel uitermate geschikt voor buiten. Over het gras rijden vormt geen enkele belemmering. Zijn krachtige motor heeft hier geen problemen mee.

In- en uitstappen

Wat betreft de gebruiksvriendelijkheid is er bij de Zinger werkelijk overal over nagedacht. De voetensteun is flexibel en klapt weg bij het in- en uitstappen. Omdat u uw voeten zo recht onder uw lichaam kunt positioneren, is in- en uitstappen een stuk eenvoudiger. U kunt de rolstoel uitbreiden met armsteunen, waardoor u meer ondersteuning heeft.

Inklappen van de elektrische Zinger rolstoel

De Zinger rolstoel is binnen 1 seconde ingeklapt en klaar om te transporteren. Dit doet u door aan het zeer stevige trekkoord aan de achterkant van de rolstoel te trekken. De rolstoel vouwt meteen op en is klaar om mee te nemen of op te bergen in bijvoorbeeld een kast of onder het bed. Ook het uitklappen gaat zeer snel. U trekt weer aan het koord aan de achterkant en de Zinger vouwt zich meteen weer uit. U bent meteen klaar om te vertrekken. Ingeklapt is de rolstoel slechts 25 cm hoog, 64 cm breed en 95 cm lang. De Zinger kan probleemloos mee op reis. U kunt hem meenemen in bijvoorbeeld de trein, de auto of het vliegtuig. Met de Zinger rolstoel heeft u, waar u ook bent, optimale vrijheid.

Toch liever een transportrolstoel ?

Demonstratie in onze thuiszorgwinkel of aan huis

Wij adviseren u de elektrische rolstoel Zinger uit te proberen in onze thuiszorgwinkel in Neede. Zo kunt u alle gemakken die deze rolstoel biedt direct zelf ondervinden. Wij hebben de Zinger rolstoel in voorraad en kunnen de stoel bovendien voorzien van de vele accessoires.

Is het niet mogelijk om naar ons in Neede te komen, dan komen wij gewoon naar ú toe voor een demonstratie. U kunt hiervoor een afspraak maken met de klantenservice.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Zinger, belt u ons dan gerust. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over deze unieke elektrische rolstoel. Ook een afspraak aan huis kunt u met ze regelen. Het telefoonnummer van de klantenservice is 0545-296 368. Mailen kan ook: info@totalezorgwinkel.nl.

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline