Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Zoof Rolstoel

De Zoof lichtgewicht rolstoel (10 kg) is een nieuw Nederlands product waarbij de rolstoel opnieuw ontwikkeld is en goed is gekeken wat er aan de traditionele rolstoel verbeterd kan worden om de mobiliteit te verbeteren Lees meer

2 resultaten

Zoof Rolstoel

De Zoof rolstoel is een nieuw Nederlands product waarbij de rolstoel opnieuw ontwikkeld is en goed is gekeken wat er aan de traditionele rolstoel verbeterd kan worden om de mobiliteit te verbeteren , de ergonomie na de hedendaagse tijd te ontwikkelen en te zorgen dat deze een nieuw en sportiever uiterlijk krijgt zodat het stigma op rolstoel wordt verlaagd. Ook is er goed gekeken om de rolstoel makkelijk en licht mee te kunnen nemen. De Zoof rolstoel weegt nog maar slechts 10 kg en kan met 1 beweging in en uit gevouwen worden.

Ergonomische Zoof Rolstoel

Er is bij het ontwikkelen van de Zoof rolstoel goed gekeken naar de ergonomie om uit eindelijk de gebruiker het hoogste comfort te kunnen geven en te zorgen dat deze comfortabel kan zitten ook voor een langere periode. Zo heeft de rolstoel een zithoek van 110 graden waardoor u een perfece zithoek heeft die ergonomisch voor de beste drukverdeling tussen rug en zitvlak zorgt. De speciale zitting heeft een optimale drukverdeling en geeft een juiste ondersteuning. Waarbij u bij een traditionele rolstoel doorzakt op de zitting heeft zoof een dikker kussen ontwikkeld wat aan alle eisen voldoet en een hoog comfort geeft. De verstelbare voetensteun en rugleuning maakt het helemaal af zodat u deze naar wens kunt instellen. Dit alleen al maakt deze rolstoel van Nederlandse productie al uniek .

Makkelijk en functioneel

Doordat de rolstoel zeer eenvoudig met 1 beweging is op te vouwen is deze makkelijk mee te nemen en licht om te tillen . Met een gewicht van 10 kg is deze bijna voor iedereen goed te tillen en is het een zeer compact pakket waarbij alle onderdelen zijn geïntegreerd.. Bij de groot wiel versie dienen alleen de unieke lichte 3 spaaks wielen met 1 druk op de knop eraf gehaald te worden zodat deze in alle auto’s past.

Uniek Ontwerp – Moderne Zoof Rolstoel

De Zoof rolstoel heeft een moderne en sportieve uitstraling. Het unieke 3 spaaks wiel en een gepoedercoat lichtgewicht frame .De Zoof kan in verschillende kleuren geleverd worden waarbij de kleur in verschillende elementen terug komt en het 1 geheel wordt. De moderne duwbeugel geeft het een sportieve uitstraling en maakt het ook prettig om deze rolstoel te duwen

Modulair Frame

Op het zelfde frame zijn 4 toepassingen mogelijk zodat de Zoof ook zeer toekomstbestendig is . Het frame kan worden toegepast voor :

  • Kleine 10 inch wielen ( duwwagen )
  • Grote 24 inch wielen ( zelfbeweger )
  • Met elektrische ondersteuning ( bediening achterop )
  • Volledig elektrisch zelfrijdend ( joystick bediening )

Makkelijk op te vouwen

Bij het opvouwen van de Zoof rolstoel zijn alle onderdelen geïntegreerd en wordt deze van voor naar achteren in 1 beweging opgevouwen. Hierdoor gaat dit zeer makkelijk en soepel en krijgt u een zeer klein en compact pakket dat in elke auto past.

Perfect Zitcomfort

Met een zithoek van 110 graden is dit ideaal voor 90 % van de mensen en geeft dit de beste zitpositie. De hellingshoek van de zitting is 10 graden om schuiven te voorkomen en de druk tussen de rug en het zitvlak optimaal te verdelen. De zitting is ideaal gevormd kussen voor een optimale drukverdeling. Met een ondergrond van een harde zitplaat en daarboven op het comfort kussen zakt deze zitting niet door en blijven uw rugwervels in de juiste positie staan. Ook zorgt de zitting voor demping van de ondergrond wat een hoog comfort geeft tijdens het rijden.

Spulletjes meenemen op de Zoof rolstoel

Doordat de Zoof geen traditioneel kruisframe heeft , is er een opbergruimte onder de zitting waar de gebruiker vaak ook zelf bij kan. Ook zit er achter de rugleuning een tashaak waar een tas met handvatten aangehangen kan worden. Ideaal om makkelijk wat mee te nemen als u onderweg bent.

Twee varianten

Standaard is de Zoof rolstoel verkrijgbaar in twee varianten. De Zoof Classic en Zoof Urban. De Zoof Urban wordt geleverd met een geïntrigeerde voetsteun die makkelijk ingeklapt kan worden. De Urban versie is uitgevoerd met een grijze frame kleur. Waarbij de Classic is uitgevoerd met twee afneembare voetensteunen en deze wordt geleverd in de frame kleur creme. Beide varianten kunnen geleverd worden met 4 kleur accenten en in klein wiel of grootwiel versie.

Armleuningen Zoof

Waarbij een traditionele rolstoel de armleuning vaak in de weg zit bij het aanschuiven onder tafel. Heeft de Zoof een luxe comfort armleuning die makkelijk opklapbaar is zodat deze bij het aanschuiven onder tafel nooit in de weg zit en u goed kunt aansluiten aan de tafel. Onder de armleuning bevind zich de parkeerrem zodat de gebruiker deze zelf makkelijk en licht vast kan zetten bij het maken van een transfer of vast zetten op een bepaalde plek.

 

De Zoof Rolstoelen met elkaar vergelijken

  Kleine wielen Kleine wielen                           
Urban Classic Urban Classic
Zitbreedte 45 cm 45 cm 45 cm 45 cm
Zitdiepte 50 cm 50 cm 50 cm 50 cm
Zithoogte 52,5 cm 52,5 cm 52,5 cm 52,5 cm
Totale Breedte 72,5 cm 72,5 cm 72,5 cm 72,5 cm
Totale hoogte
98 cm 98 cm 98 cm 98 cm
Totale Lengte 102 cm 107 cm 102 cm 107 cm
Vouw breedte 52 cm 52 cm 52 cm 52 cm
Vouw Hoogte 22 cm 22 cm 22 cm 22 cm
Vouw Lengte 78 cm 78 cm 78 cm 78 cm
Zithoek
Gewicht 10,8 kg 11,8 kg 10,8 kg 11,8 kg
Maximale belasting 137,5 kg 137,5 kg 137,5 kg 137,5 kg
Voetsteun Voetplaat Twee voetsteunen Voetplaat Twee voetsteunen

 

Al onze rolstoelen

Terug naar Rolstoelen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline