Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour

Opvouwbare Scootmobielen

Wen opvouwbare scootmobiel of demontabele scootmobiel is handig om mee te nemen in de auto, de trein of in het vliegtuig. Er zijn verschillende soorten opvouwbare scootmobielen. Het gewicht is een van de belangrijkste kenmerken. Daarom zijn opvouwbare scootmobielen ook vaak deelbaar ipv opvouwbaar. Maar ook de opvouwbare scootmobiel zoals de Atto scootmobiel is opvouwbaar en daarna nog splitsbaar in 2 delen om zo het tilgewicht te minimaliseren. Lees meer

Opvouwbare scootmobiel kopen

Een opvouwbare scootmobiel of demontabele scootmobiel is handig om mee te nemen in de auto, de trein of in het vliegtuig. Er zijn verschillende soorten opvouwbare scootmobielen. Het gewicht is een van de belangrijkste kenmerken. Daarom zijn opvouwbare scootmobielen ook vaak deelbaar ipv opvouwbaar. Maar ook de opvouwbare scootmobiel zoals de Atto scootmobiel is opvouwbaar en daarna nog splitsbaar in 2 delen om zo het tilgewicht te minimaliseren.

Opvouwbare Scootmobiel Of Opvouwbare elektrische rolstoel ?

Steeds meer mensen kiezen ipv een opvouwbare scootmobiel een opvouwbare elektrische rolstoel aangezien deze vaak makkelijker in en uit te vouwen zijn, een kleinere draaicirkel hebben en geschikt voor binnen en buiten zijn. Ook het tilgewicht van deze rolstoelen is zeer licht. Het uiterlijk van de opvouwbare elektrische rolstoel Joyrider en Splitrider is tegenwoordig zeer sportief en modern.

Een onderscheid in opvouwbare scootmobielen

Eigenschappen van een scootmobiel opvouwbaar

De verschillende modellen hebben een actieradius tussen de 15 en de 28 kilometer. Sommige opvouwbare scootmobielen kunnen worden uitgebreid met een extra accu, waardoor de af te leggen afstanden kunnen worden vergroot. De snelheid varieert tussen 8 en 9 km/u en het maximale gebruikersgewicht schommelt tussen 115 en 125 kilo. Ze zijn allemaal uitgevoerd met 4 stabiele wielen.
Er zijn opvouwbare scootmobielen die in één klik in en uit te vouwen zijn. Ook heeft u opvouwbare scootmobielen met luchtbanden en vering zodat u een hoog rijcomfort heeft.

Opvouwbare Scootmobiel Lichtgewicht

Als u voor een opvouwbare scootmobiel gaat , is het prettig dat deze licht van gewicht is en dat u deze zelf kunt tillen zodat deze makkelijk vervoerbaar is . Ook is het prettig dat deze compact opvouwbaar is en dat deze eventueel als een trolley achter zich aan getrokken kan worden. Het in en uitvouwen is prettig als dit met enkele handelingen in een paar seconden gebeurt kan zijn zodat u deze meteen klaar heeft om te gaan. . 1 van de beste en makkelijkste opvouwbare scootmobielen van dit moment is de Relync R2. Deze is handig, klein opvouwbaar en makkelijk te tillen. Ook is deze qua rijden wendbaar en heeft deze een scherpe aanschafprijs.

Verstelbare scootmobiel met vele accessoires

Onze opvouwbare scootmobielen zijn voorzien van een comfortabele stoel die draaibaar is. Ook zijn er exemplaren met verstelbare armleuningen en een verstelbare stuurkolom. Ze hebben allemaal een afneembare boodschappenmand.
Er zijn talloze accessoires waarmee u een opvouwbare scootmobiel kunt uitbreiden. Zo zijn er tassen om aan de rugleuning te bevestigen, een stokhouder, een inklapbare achteruitkijkspiegel of een afdekhoes.

Opvouwbare scootmobiel uitproberen in onze showroom

Wij hebben altijd verschillende soorten opvouwbare scootmobielen in onze showroom staan; van kleine versies tot ruime, demontabele scootmobielen. Bij onze thuiszorgwinkel kunt u ze uitgebreid bekijken en eventueel een proefritje maken. Ook zijn de scootmobielen te bestellen via onze website, maar wij bevelen echter aan deze wel eerst uit te proberen. Zoekt u een 2e hands scootmobiel ? Informeer dan wat er staat in onze showroom ?

U vind bij ons ook :

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368 of ons mailen via info@totalezorgwinkel.nl.

Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline