Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scootmobiel Afikim

Een scootmobiel van Afikim staat garant voor een zeer hoog rijcomfort en een scootmobiel gemaakt van de beste materialen. De Afikim S4 plus is zelfs de enige scootmobiel met schokdempers op de achterwielen Lees meer

3 resultaten

Scootmobiel Afikim

Een scootmobiel van Afikim staat garant voor een zeer hoog rijcomfort en een scootmobiel gemaakt van de beste materialen. De Afikim S4 plus is zelfs de enige scootmobiel met schokdempers op de achterwielen . Afikim heeft twee modellen scootmobielen op de markt gebracht , een instap model de Afikim Breeze C4 en een High end mode lde Breeze S4 die tevens ook als tweezitter uit te voeren is. Afimik is al 40 jaar fabrikant van scootmobielen die voldoen aan hoge normen. Hun scootmobielen voldoen dan ook aan de de hoogste kwaliteitsnormen en de Europese ISO 9001-, CE- en EN 12184-certificeringen, evenals de VS veiligheidsnormen met FDA-goedkeuring.

Snelheid van de scootmobiel Afikim

De scootmobiel Afikim C4 Plus heeft een snelheid van 15 km/u instelbaar met een actieradius van max circa 50 km. De Afikim S4 Plus heeft een snelheid van 18 km/u met een actieradius van circa 65 km max.

Diverse kleuren leverbaar

De Afikim C4 plus is leverbaar in de kleur zilveren en blauw. De S4 plus is leverbaar in de kleuren, rood, antraciet, blauw en zilver.

Proefrit op de scootmobiel Afikim

Wilt u graag op 1 van de Afikim modellen proef rijden ? Dan is dit mogelijk bij onze showroom in Neede, dit kan gewoon tijdens openingstijden zonder afspraak . Komt u van ver ? Dan is het wel goed om te bellen dat u langs komt zodat u zeker weet dat de scootmobiel van uw wens er staat. Ook is het mogelijk dat wij ion overleg bij u langs komen aan huis om daar bij u een proefrit te doen.

Bekijk al onze scootmobielen

Terug naar Scootmobielen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline