Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scootmobiel life and mobility

Life and mobility is een Nederlandse fabrikant van scootmobielen en rolstoelen . De scootmobielen staan bekend om het hoogst haalbare rijcomfort voor scootmobielen door hun gepatenteerde INDEGO vering op basis van rubber. Lees meer

8 resultaten

Scootmobiel life and mobility

Life and mobility is een Nederlandse fabrikant van scootmobielen en rolstoelen . De scootmobielen staan bekend om het hoogst haalbare rijcomfort voor scootmobielen door hun gepatenteerde INDEGO vering op basis van rubber. Hun bekendste model is de Solo scootmobiel die ook het hoogste rijcomfort heeft. De scootmobielen worden ook niet in massa geproduceerd maar per stuk op bestelling. Zo krijgt de scootmobiel de aandacht die het nodig heeft en wordt deze door echte vakmannen in elkaar gezet. Momenteel heeft life and mobility 3 modellen scootmobielen op de markt waarvan 1 opvouwbare om mee te nemen.

Scootmobiel life and mobility modellen

Momenteel zijn er 3 verschillende modellen die door hun gemaakt worden. Het “instap ” model is de Presto scootmboiel die eigenlijk al als een hoge middenklasse scootmobiel beschouwt kan worden. Met name de kogellagers in de stuurkolom zorgen voor een stabiele en koersvaste sturing maar toch zeer licht. Standaard heeft dit model een digitaal display en een luxe capteins stoel. Er kan uit twee varianten gekozen worden waarvan eer 1 15 km/u gaat en 1 17 km/u. Hun top model is de Solo scootmobiel die een uitmuntende vering heeft, hoge snelheid van 19 km/u , groot bereik van circa 65 km en voorzien van de nieuwste technieken. Zo beschikt u over een cruise control, automatische bochtenbegrenzer, de knipperlichten binnen handbereik met de handen aan het stuur en een digitaal display . Ook is deze scootmobiel al standaard uitgerust met een luxe ergonomische geheel verstelbare luxe stoel met een opblaasbare lendesteun.

Proefrijden op de scootmobiel life and mobiliy

Voor een proefrit op de scootmobielen van life and mobility kunt u langs komen in onze showroom , komt u van ver ? Laat het ons dan weten om teleurstellingen te voorkomen. In overleg is het soms ook mogelijk dat wij bij u aan huis komen voor een proefrit en demonstratie aan huis.

Diverse modellen

In onze showroom vind u een ruim aanbod van verschillende scootmobielen :

 

Terug naar Scootmobielen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline