Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Merken
Prijs
-

Scoozy Type C

De Scoozy is een zeer veilige scootmobiel met een modern design en voorzien van de nieuwste technieken. Deze moderne scootmobiel zorgt voor optimale vrijheid met een groot bereik. De snelheid is verkrijgbaar in 15 km/u en 18 km/u. Lees meer

8 resultaten

Scoozy Scootmobiel

De Scoozy scootmobiel is een modern en veilig voertuig met de nieuwste technieken. De scootmobiel is leverbaar met een bereik van 50 km waarbij de maximale snelheid 15 km/u is en een uitvoering met een bereik van 100 km waarbij de maximale snelheid 18 km/u is.

Veilige Besturing

Wat als eerste opvalt bij de Scoozy is zijn opvallende ontwerp met het ontbreken van een stuurkolom. De Scoozy wordt namelijk bestuurd met een joystick met een active rem die gemakkelijk met 1 hand bestuurd kan worden zonder veel moeite . De besturing kan natuurlijk zowel links als rechts geplaatst worden.

Actieve Rem

De Scoozy heeft in tegenstelling van andere scootmobielen een active rem . Waar je bij traditionele scootmobielen het gas moet los laten om te remmen heeft Scoozy dit allebei. Bij los laten wordt er geremd maar ook als u de joystick in reactie naar achteren trekt remt deze meteen . Dit geeft een goede controle en een veilig gevoel.

Ontspannen Armen En Schouders

Tijdens het rijden laat u uw armen rusten om de armleuningen. Zo zit u ontspannen en krijgt geen vermoeide armen en zere schouders meer. De besturing kost ook zeer weinig kracht dus een heerlijke toertocht kost weinig inspanning.

Veel Beenruimte

Door het ontbreken van de stuurkolom krijgt u veel meer extra beenruimte zodat u ruim kunt zitten, Handig voor lange mensen en mensen die problemen hebben om de knieën te buigen.

Scootmobiel Met De Nieuwste Accu Techniek

De Scoozy is voorzien van een lithium -ion accu met een bereik van 50 of 100 km. Met het regeneratieve rem systeem wint de Scoozy onder het rijden ook energie terug die rechtstreeks weer naar de accu gaat. De Scoozy kan worden opgeladen in elk normaal stopcontact. Het laden kan ten allertijden onderbroken worden en u kunt bijladen wanneer u dit wenst. Op het duidelijk display kunt u zien hoever uw bereik nog is. De Scoozy laad ongeveer 8 km op per uur.

 

Scoozy Geschikt Voor Vele Ondergronden

De Scoozy kan zeker goed binnen gebruikt worden in bijvoorbeeld een supermarkt of winkelcentrum maar komt het beste tot zijn recht op de weg, oneffen wegen of natuur gebieden met robuuste zandpaden. De vering, stuurhoek begrenzer, hellingshoek sensor en krachtige motor zorgen voor een zeer soepele en stille rijervaring met het hoogste comfort voor scootmobielen en elektrische rolstoelen.

 

Proefrit Op De Scoozy Maken

Wilt u graag de Scoozy een keer proberen in een rustige bijna autovrije omgeving ? Dan kan dit bij onze showroom in Neede. Als officiële dealer van de Scoozy hebben wij deze in de showroom staan en kunnen onze specialisten u alles vertellen over deze unieke scootmobiel.

U kunt ons vinden aan de :

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

Een Gebruiker Over De Scoozy Type C

 

Scoozy Type C

Ontdek ook al onze andere scootmobiel mogelijkheden

 

 

 

 

Terug naar Scootmobielen
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline