Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
8 feb 2023

2 Persoons Scootmobiel – Heerlijk Erop Uit

U bent aan het kijken naar een scootmobiel om met 2 personen op te rijden. Nu zijn hier verschillende mogelijkheden in maar is er eigenlijk maar 1 type dat voldoet aan de standaard van tegenwoordig. Dat is de Afikim Breeze S4 Plus Duo Scootmobiel. Deze scootmobiel is niet zo breed als de meeste duo scootmobielen , heeft een hoge snelheid van 18 km/u zodat u hier ook nog mooie afstanden mee kunt overbruggen binnen een korte periode en heeft een groot bereik van circa 60 km met de grootste accu’s. En boven alles is deze voorzien van de hoogst mogelijke vering met schokdempers . Zo heeft u altijd een comfortabele rit en wordt u niet helemaal door elkaar geschut tijdens het rijden.

Afikim Breeze S4 Plus Duo Scootmobiel

  • Hoog geveerd
  • Snelheid max 18 km/u instelbaar
  • Bereik max 60 km
  • Comfortabele 2 persoons stoel
  • Standaard met afsluitbare koffer achterop
  • Geïntegreerde mand aan de voorzijde
  • Grote wielen
  • Krachtige motor
  • Schokdempers op de vering

Digitaal display

Standaard is de 2 persoons scootmobiel uitgerust met een digitaal display zodat u duidelijk de snelheid en gereden km kunt aflezen . Tevens kunt u hier ook goed zien hoe vol de accu nog zit en hoe ver u nog kunt rijden.

Geïntegreerde mand aan de voorzijde

De mand is geheel geïntrigeerd in de scootmobiel zodat deze afsluitbaar is en zorgt voor minder weerstand tijdens het rijden wat weer voor meer bereik zorgt. Door een sleutel kunt u deze afsluiten zodat deze niet meteen te openen is.

Afsluitbare Koffer

De Afikim Breeze S4 Duo , scootmobiel voor 2 personen wordt door ons standaard geleverd met een afsluitbare koffer aan de achterzijde. Super handig voor uw boodschappen of om spulletjes mee te nemen. De koffer is waterdicht en houd uw spullen droog.

Verstelbare stuurkolom met drinkbekerhouders

De stuurkolom van de 2 persoons Breeze S4 scootmobiel is verstelbaar in hoek zodat u deze naar wens kunt afstellen. Ook is de scootmobiel voorzien van standaard een bekerhouder aan beide zijden zodat u tijdens lange ritten altijd wat drinken bij de hand heeft en mee kunt nemen.

Ook in de kleur rood leverbaar

Wilt u liever niet de kleur antraciet ? Dan is de Breeze S4 ook in de kleur rood leverbaar .

Proefrijden Aan Huis Of Bij Onze Showroom

Wilt u graag eens proefrijden op deze unieke scootmobiel ? Dit kan bij onze showroom tijdens openingstijden maar ook in overleg gratis bij u aan huis. Onze adviseur komt dan met de scootmobiel bij u thuis om deze te demonstreren en uit te leggen. Wilt u graag een afspraak maken voor een proefrit aan huis ? Dan kan dit via onze klantenservice of onderstaand formulier

Gratis Proefrit Aan Huis (oud)

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken