Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
4 okt 2016

2e Hands Rolstoel Zinger kopen ? Of een nieuwe op afbetaling met garantie ?

Wilt u graag een 2e handse Zinger rolstoel kopen ?

Update 22-05-2021 – Zinger rolstoel is uitlopend en is vervangen voor de Joyrider rolstoel en Splitrider rolstoel (12 kg )

De opvouwbare elektrische rolstoel Zinger is nog niet heel lang op de Nederlandse markt. Zo komt het dat hier ook nog niet veel gebruikte of 2e hands modellen van zijn. Af en toe hebben wij een 2e handse Zinger rolstoel in ons assortiment. Vaak zijn deze door de grote vraag ook binnen enkele dagen weer weg. Ook hebben wij soms demonstratie modellen van de Zinger rolstoel maar ook hiervoor geld op=op.

Zinger rolstoel Leasen / Op afbetaling kopen

Een mooi alternatief dat wij aanbieden is de Zinger te leasen, of te wel de Zinger op afbetaling te kopen. Hierdoor hoeft u niet in 1 keer het hele bedrag op te hoesten en kunt u dit via 12 maandelijkse termijnen afbetalen.  Het gaat als volgt in zijn werk : De opvouwbare elektrische rolstoel Zinger kost 2490,- , u doet ons een aanbetaling van 665,- . Hierdoor blijft er een restant bedrag van 1825,- over. Voor het betalen in 12 termijnen vragen wij een rente en administratie vergoeding van 95,- . Dit maakt totaal 1920,- welke u kunt afbetalen in 2 maandelijkse termijnen van 160,- . Hierna is de Zinger rolstoel helemaal uw eigendom.
Eventuele optionele extra’s voor de Zinger kunnen wij meenemen in de afbetaling of de aanbetaling. Zo heeft u niet in 1 x de hoge aanschaf waarde en kunt u de Zinger rustig afbetalen in kleine maandelijkse termijnen.

Met de Zinger Rolstoel komen wij ook bij u aan huis in heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden)

Wilt u de Zinger graag een x proberen , maar u kunt niet bij ons in de winkel komen ? Wij kunnen ook bij u aan huis komen dit doen wij geheel vrijblijvend. Mocht u tot aankoop overgaan (of tot lease) dan is dit helemaal gratis. Op het moment dat u de Zinger niet afneemt nemen wij alleen een kleine km vergoeding. ook veel voorkomend is dat wij met de SmartChair en de Zinger rolstoel bij mensen aan huis komen zodat u rustig kunt kijken welke het beste bij u past.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met :

Totale Zorgwinkel
Russchemorsweg 38
7161 RT Neede
0545-296368
info@totalezorgwinkel.nl

2e Hands Rolstoel Zinger kopen ? Of een nieuwe op afbetaling met garantie ?

 

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken