Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
17 aug 2017

2e hands Scootmobiel kopen ? Waar moet u opletten ?

Wilt u graag een 2e hands scootmobiel kopen ? Dan zijn er natuurlijk zat scootmobielen die te koop worden aangeboden via marktplaats ect. Maar zijn deze scootmobielen wel betrouwbaar ? Ook al staat er vaak bij bijna niet gebruikt en een half jaar geleden voorzien van nieuwe accu’s . De accu’s kunt u in 90 % van de tijd altijd afschrijven ook al zijn ze niet gebruikt. Accu’s lopen bij stilstand terug en vaak voordat de scootmobiel wordt verkocht staan deze al een tijdje stil. Dus ook de dan net geplaatste accu’s missen capaciteit en zijn aan vervanging toe. Dit is dan meteen al een extra kosten post van al snel 500 a 600 euro waar u niet op zit te wachten. Ook het feit dat de scootmobiel niet is nagekeken en u geen garantie heeft is vaak een probleem als u de scootmobiel eenmaal heeft aangeschaft.

Waar kan ik dan het beste een 2e hands scootmobiel kopen ?

Als wij een 2e hands scootmobiel terug nemen wordt deze eerst helemaal nagekeken en gereinigd. Zo nodig worden er onderdelen vervangen zodat de scootmobiel altijd betrouwbaar is en de nieuwe eigenaar hier veilig mee op pad kan. Standaard voorzien wij de scootmobiel bij aflevering van nieuwe accu’s zodat u hier ook de eerste jaren geen omkijken meer na heeft. Ook krijgt u uiteraard 6 maanden garantie op een 2e hands scootmobiel. Zo koopt u dus altijd een betrouwbare en goede scootmobiel en betaald u niet de hoofdprijs van een nieuwe scootmobiel.

Welke 2e hands scootmobielen hebben wij in ons assortiment

Het aanbod 2e hands scootmobielen verschilt en verwisseld snel. Wel weten wij altijd de historie van de scootmobiel en kopen niet zomaar elke 2e hands scootmobiel in . Als wij denken dat deze bijvoorbeeld te oud is en voor te veel problemen gaat zorgen zult u deze bij ons niet tegen komen. Onze gebruikte scootmobielen zijn vaak jong gebruikte scootmobielen die zowel van motorisch als uiterlijk in zeer goede staat verkeren. Nadat ze een beurt hebben gehad weten wij zeker dat wij u met een betrouwbare scootmobiel er op uit kunnen sturen en dat u hier optimaal plezier van zult hebben.  Op onze website vind u vaak het meest actuele aanbod van onze 2e hands scootmobielen die in onze showroom staan. De kunt u hier bekijken —–>> 2e hands scootmobiel

Kan ik een proefrit maken op een 2e hands scootmobiel?

U kunt in onze showroom altijd eerst een uitgebreide proefrit maken. Dit kan zowel op nieuwe als gebruikte scootmobielen. Wij zullen u goed informeren over de scootmobiel en u begeleiden tijdens het proef rijden. Dit gebeurt altijd op een rustige plek waar praktisch geen verkeer komt.

Moet ik een afspraak maken voor een proefrit op een scootmobiel ?

Voor een proefrit op een scootmobiel hoeft u geen afspraak te maken, en kunt u rustig tijdens openingstijden binnen lopen. Komt u van ver speciaal voor 1 type scootmobiel dan kunt u voor de zekerheid altijd even bellen met 0545-296368 of de betreffende scootmobiel aanwezig is. In 95 % van de gevallen zijn alle getoonde scootmobielen die op onze website staan altijd aanwezig maar het kan net zijn dat wij nog in afwachting zijn van een levering van de fabrikant.

Mocht u naar aanleiding van het hierboven geschreven nog vragen hebben dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken