Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
23 okt 2020

Aangepast Fiets Voor Evenwichts Problemen – Sitgo Elektrische Loopfiets

Heeft u problemen met uw evenwicht bewaren tijdens het fiets ? En vooral op punten waarbij u moet afstappen of zachtjes rijd ? Vaak gaat men dan denken aan een scootmobiel maar niet iedereen is daar aan toe. Daarom is er speciaal voor deze doelgroep de Sitgo elektrische loopfiets ontwikkeld. Deze loop fiets kan geheel zelfstandig rijden tot 25 km/u. Moet u stoppen of zachtjes rijden ? Dan heeft u altijd de benen bij de grond, omvallen is dus verleden tijd met de unieke Sitgo loopfiets. Het mooie aan deze fiets is dat het ontwerp het er zelfde uit ziet als een normale fiets alleen zonder trappers.

Sitgo Elektrische Loopfiets Met Lage Instap

De Sitgo heeft een extra lage treeplank waar u makkelijk overheen kunt stappen. Deze treeplank genruikt u tijdens het rijden om 1 of 2 voeten op te zetten als u op een hogere snelheid rijd. Rijd u in stand 1 ? Dan kunt u met beide voeten aan de grond mee bewegen zodat u ook nog beweging krijgt. Ook tijdens het afremmen of stoppen bij een kruising of stoplicht heeft u altijd meteen uw voeten bij de grond. Daardoor is de Sitgo zeer geschikt voor mensen met evenwichtsstoringen. U heeft de voordelen van een gewone fiets maar dan extra stabiel en veilig.

Modellen Van De Sitgo Elektrische Loopfiets

De fabrikant van de Sitgo Loopfiets is afgelopen zomer met twee geheel nieuwe modellen van de Sitgo Loopfiets gekomen. De Sitgo Classic en de Sitgo Ultimate. Beide modellen hebben een afneembare accu en optie tot een bredere treeplank. De ultimate is wat luxer uitgevoerd met een groter digitaal scherm, een verende voorvork, en standaard met axa slot. Beide modellen zijn leverbaar in de kleur antraciet en rood. Ook kunt u kiezen uit verschillende accu’s afhankelijk van welk bereik u graag wilt.

Proef Rijden Op De Sitgo Loopfiets

Wilt u graag de Sitgo elektrische loopfiets uitproberen ? Dan is dit mogelijk bij onze showroom. Wij zitten in een rustige omgeving waar u de Sitgo uitgebreid kunt uit proberen . Tijdens het proef rijden zullen wij uitleg geven over de Sitgo en helpen waar nodig. Komt u van ver ? Informeer dan voor de zekerheid of de loopfiets aanwezig is in onze showroom op 0545-296368.

Levertijd Van De Sitgo Elektrische Loopfiets

Wilt u graag tot aanschaf overgaan ? Dan hebben wij vaak allebei de modellen op voorraad staan die eventueel meteen mee genomen kunnen worden. Wilt u graag een andere kleur of bepaalde opties dan is de levertijd circa twee tot 4 weken.

Onderhoud En Reparatie

Het normale onderhoud van de Sitgo elektrische loopfiets kan gewoon bij uw fietsenmaker in de buurt gedaan worden. Wilt u graag dat wij dit voor u verzorgen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij doen dit samen met de fabrikant die ongeveer 500 meter bij ons vandaan zit. Want wie weet er nou meer van de Sitgo dan de gene die hem gemaakt en ontwikkeld heeft ?

Product film van de Sitgo Loopfiets

Een aantal jaren geleden is de Sitgo loopfiets getest door Scouters een onafhankelijke organisatie . Dit gaat nog wel om de oude modellen van de Sitgo maar geeft u een goed indicatie over de Sitgo en hoe het in zijn werk gaat.

 

Aangepast Fiets Voor Evenwichts Problemen – Sitgo Elektrische Loopfiets

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken