Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
5 jul 2024

Afikim Breeze S4 Scootmobiel Met Lithium Accu’s

De Afikim Breeze S4 is een populaire scootmobiel die bekend staat om zijn robuuste ontwerp, comfortabele veersysteem en geavanceerde functies. De versie met een lithiumaccu biedt verschillende voordelen, waaronder een grotere actieradius, verminderd gewicht en een langere levensduur van de accu vergeleken met traditionele loodzuuraccu’s. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van de Afikim Breeze S4 met een lithiumaccu:

Kenmerken Afikim Breeze S4 Met Lithium Accu

1. Krachtige Motor: Uitgerust met een sterke motor die zorgt voor soepele en betrouwbare prestaties op verschillende terreinen.
2. Grote Actieradius: De lithiumaccu vergroot de actieradius van de scootmobiel aanzienlijk, waardoor langere ritten mogelijk zijn zonder vaak te hoeven opladen.
3. Comfort: Ontworpen met een hoge rugleuning, orthopedische zitting en schokdempers op het  veersysteem voor een comfortabele rit.
4. Veiligheid: Voorzien van een volledig verlichtingssysteem, richtingaanwijzers, remlichten en spiegels om de veiligheid te vergroten.
5. Stabiliteit: Grote wielen en een stevig frame bieden uitstekende stabiliteit.
6. Digitaal Display: Een gemakkelijk af te lezen digitaal bedieningspaneel toont essentiële informatie zoals snelheid en accuniveau.

Specificatie Afikim Breeze S4 Met Lithium accu

–  Accu: Lithium-ion : die meer vermogen en een 3,5 x langere levensduur biedt in vergelijking met standaard accu’s.
–  Actieradius :De Lithium accu in de Breeze S4 geeft een actieradius van circa 80 – 90 km
Snelheid : Instelbare snelheid met een maximumsnelheid van 18 km/u
Maximale Belasting : Kan een maximaal gebruikersgewicht van tot 180 kg ondersteunen.
Draaicirkel:  Ongeveer 170 cm (66,9 inch), geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Afmetingen: Totale lengte is  165 cm , en de breedte is 68 cm .
Bodemvrijheid: 12,5 cm , waardoor soepel reizen over ongelijke oppervlakken mogelijk is.

   Voordelen van een scootmobiel met een Lithium Accu

Lichter Gewicht:  Vermindert het totale gewicht van de scootmobiel, waardoor deze gemakkelijker te hanteren en te vervoeren is.
Sneller Opladen: Lithiumaccu’s laden doorgaans sneller op dan traditionele loodzuuraccu’s en kunnen ook kort geladen worden bijvoorbeeld een uurtje. Een traditionele scootmobiel accu dient namelijk           altijd 12 tot 14 uur aan 1 stuk geladen te worden, lithium heeft dit dus niet
– Langere Levensduur: Langere levensduur,circa 3,5 x zo lang als een traditionele accu, wat betekent minder vervangingen en uit eindelijk dezelfde kost prijs.
Milieuvriendelijk: Lithiumaccu’s zijn milieuvriendelijker vanwege hun efficiënte energiegebruik en langere levensduur.

De Afikim Breeze S4 met een lithiumaccu is een hoogpresterende scootmobiel die ideaal is voor degenen die behoefte hebben aan een betrouwbare en comfortabele vervoersoplossing. Dankzij de geavanceerde functies en duurzame ontwerp is deze scootmobiel geschikt voor verschillende omgevingen, waardoor gebruikers hun onafhankelijkheid en mobiliteit kunnen behouden.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken