Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
14 feb 2023

Beste anti decubitus kussen

Er zijn veel soorten anti decubitus kussen op de markt verkrijgbaar. De Roho AD kussens zijn de beste kussens op de markt verkrijgbaar van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Een Roho luchtkussen zorgt niet alleen voor een perfecte drukverdeling maar houd ook de luchtcirculatie onder uw billen op gang zodat het niet gaat broeien als u lang zit. Doordat het Roho Mosaic kussen verschillende luchcellen heeft die u zelf naar hardheid kunt instellen, verdeeld dze de druk op uw zitvlak optimaal en beschermt het u tegen wonden en doorzit  plekken.

Afmeting Roho Mosaic AD Zitkussen

Het Roho anti decubitus zitkussen heeft de ideale afmeting van 45,5 x 45,5 x 7 cm. Zo past deze in bijna elke eetkamerstoel, relax (sta-op) fauteuil, of rolstoel en is deze makkelijk te verplaatsen voor de gebruiker. Het kussen is namelijk zeer licht en makkelijk te verplaatsen .

Luchtventiel

Het Roho AD zitkussen heeft een luchtventiel dat past op de meegeleverde pomp om zo de ideale spanning op het kussen te zetten. Zo kunt u het kussen iets harder of zachter maken wat u wenst. Het kussen moet namelijk ook niet te hard zijn want dan “stuitert” deze te veel en ook niet te zacht want dan zakt u er door heen. Eenmaal op de juiste hardheid hoeft u het kussen bijna niet bij te pompen en kunt u lang van dezelfde spanning profiteren.

Klantenservice

Heeft u nog vragen omtrent het Roho Mosaic AD kussen of andere AD zitkussenns dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of langs komen in onze shoiwroom.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken