Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
21 jun 2023

Beste Scootmobiel Die Er Gemaakt Wordt

Er wordt veel geschreven wat nu de beste scootmobiel is. Dit wordt vaak zonder onderbouwing gedaan en worden modellen die gefabriceerd zijn in China met goedkope en breekbare materialen aanbevolen om de consument te misleiden. Zo wordt bijvoorbeeld de IVA E1000 aanbevolen als beste scootmobiel voor 1695,-. Als je een beetje nadenkt dan kom je al snel tot de conclusie dat dit niet kan voor dit geld en ook nog bijkomend dat deze geïmporteerd wordt in een container over zee wat zo 200,- per scootmobiel kost. Haal daar de btw en de winstmarge nog af die een dealer moet maken , dan heb je een scootmobiel die een kostprijs heeft van rond de 500,- . Als je normaal een beetje goede banden hebt zijn deze al 100,- stuk dus dan hou je haast niks over voor het produceren voor de rest van de scootmobiel. Het frame en motor, ophanging en accu moet dus wel van zeer fragiel materiaal gemaakt zijn. Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dit ook vaak zo. Een goede scootmobiel van de beste materialen en een hoog comfort ( veersysteem ) en degelijke ophanging en sterke motor kost nu eenmaal geld om te maken. Een Mercedis koop je ook niet voor het geld van een Dacia . Het doet allebei prima zijn werk maar er zit wel degelijk verschil in de gebruikte materialen en kwaliteit. Let hier dus goed op bij de aankoop en laat u niet misleiden .

Wat is dan wel de beste scootmobiel ?

De Medema Mini Crosser X2 is 1 van de beste scootmobielen op de markt verkrijgbaar en wordt ook gemaakt van de beste materialen. Als u onder de kap kijkt dan is al snel duidelijk dat de Mini Crosser scootmobiel zeer degelijk gebouwd wordt en er niet bezuinigd wordt op materialen. Deze wordt geproduceerd in Denemarken waar deze ook op rui terrein uit de voeten moet kunnen zonder dat deze meteen slijtage krijgt. De scootmobiel heeft daarom ook een onafhankelijke ophanging, een zeer goede vering, en een sterke motor met trekkracht om ook in ruwe gebieden goed uit de voeten te kunnen. De koeling , aansturing, frame en alle materialen die je in eerste instantie niet ziet zitten zijn van top kwaliteit wat deze scootmobiel ook zo degelijk en betrouwbaar maakt. Een betrouwbare scootmobiel laat u niet in de steek en zorgt voor optimale veiligheid ook na een aantal jaar in gebruik zijn geweest. De Medema Mini Crosser is dan ook niet de goedkoopste scootmobiel maar wel de beste en veiligste scootmobiel met een zeer hoog rijcomfort.

Aanpas Mogelijkheden Medema Mini Crosser Scootmobiel X2

Een ander groot voordeel van de Mini Crosser scootmobiel is dat u deze aardig kunt aanpassen naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een smallere of bredere stoel, knijpgas of draaigas. Ook kunt u zelf het actieradius bepalen tot zelfs 80 – 90 km met lithium accu’s . Standaard wordt deze met AMG accu’s geleverd. Het grote voordeel van Lithium accu is dat deze ook kort bijgeladen kunnen worden en veel sneller vol zijn. Ook is de levensduur van Lithium 3 x zolang als een AMG accu.  Kiest u voor een rollatorhouder of stokhouder achterop ? Of wilt u graag een elektrische hoog laag verstelling in de stoel ? Dit is allemaal geen enkel probleem en kan allemaal aangepast worden bij deze unieke scootmobiel. De Mini Crosser is zelfs de enige scootmobiel waar een gekeurd kinderzitje achterop mag waarmee u ( klein ) kinderen mee kunt nemen op de scootmobiel. Ander aanpasmogelijkheden zijn beschikbaar in onze showroom.

Comfortabele Stoel

Ook op de zitting is niet bezuinigd bij de Mini Crosser en dat merkt u meteen als u gaat zitten. Andere scootmobielen hebben vaak ook een geheel verstelbare en draaibare stoel maar bij de Mini Crosser is dit van een ander niveau . Als je alleen de stoel al vast pakt merk je aan het gewicht de degelijkheid al en ook hier is niet bezuinigd op de materialen. De stoel geeft de perfecte ondersteuning en is met een schuifslede in diepte verstelbaar en geheel draaibaar. Ook de rugleuning is in hoek verstelbaar en de hoogte is zelf te bepalen . Mocht u de scootmobiel willen vervoeren in bijvoorbeeld een busje dan is de rugleuning ook helemaal plat te klappen op de zitting.

Accu’s

De Mini Crosser is verkrijgbaar met AMG , Gel of Lithium accu’s . Standaard geeft deze met 75 Ah MK AMG accu’s een bereik van circa 35 – 40 km. Optioneel kunt u kiezen voor 85 MPX (105 Ah accu’s die een bereik van circa 50 km geven. Wilt u liever een nog groter bereik van circa 80 – 90 km dan zijn de Lithium accu van intercell hiervoor zeer geschikt. Dit zijn accu;s die een groot bereik geven en zeer snel te laden zijn en ook kort bijgeladen kunnen worden. Waarbij een AMG of een GEL accu altijd aan 1 stuk van 12 tot 14 uur geladen dient te worden kan een lithium accu ook bijvoorbeeld een uurtje bij geladen worden . Kiest u voor de Lithium accu dan wordt de scootmobiel door de fabrikant aangepast hiervoor en wordt er een andere controller en accu kabel ingezet. Als u al een Mini Crosser heeft kunt u dus niet 1 op 1 van een AMG accu naar een Lithium accu gaan.

Proefrijden bij onze showroom

Wilt u graag eens proefrijden op de Mini Crosser scootmobiel ? Dan kan dit bij onze showroom in Neede in een rustige bijna verkeers vrije omgeving. Zo kunt u goed de scootmobiel uitproberen en zullen wij u begleiden bij het proefrijden en de scootmobiel aan u uitleggen.

Proefrijden op Locatie

Woont u verder weg of doet u liever een proefrit aan huis ? Dan is het in overleg op afspraak mogelijk dat wij met de Mini crosser bij u aan huis komen waar u samen met onze adviseur gaat proefrijden in uw eigen vertrouwde omgeving. Hiervoor kunt u een afspraak maken met onze klantenservice.

Totale ZorgwinkelRusschemorsweg 387161 RT Neede0545-296368info@totalezorgwinkel.nl
Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken